Perensap te voorkomen kater

Australische wetenschappers hebben ontdekt bij toeval: perensap verlicht kater symptomen na een nacht van drinken. Dus het werkt, moet u één ding.

Een combinatie van vettig eten, koffie en Aspirine is waarschijnlijk de meest voorkomende behandeling voor een kater. Andere prijzen geheime recepten, die hebben een Espresso met citroen en suiker is nog steeds een van de eenvoudigste maar zoals met zoveel dingen: Soms is meer minder. Dit lijkt ook van toepassing voor een Anti-kater te genezen.

Perensap kater

Australische onderzoekers hebben nu ontdekt, bij toeval, een effectieve remedie tegen de kater: perensap. Eigenlijk, het Team geleid door Professor Manny Noakes onderzocht de effecten van de lamp op de gezondheid. Ook de niet te versmaden: peren veel voedingsvezels, bevatten een grote hoeveelheid aan kalium en een lager cholesterolgehalte.

Of je gelooft het of niet: lamp van invloed zijn op het alcoholgehalte in het bloed na een Drankje, zei Noakes ABC. Studies tonen aan dat perensap verlicht het de kater. Een bijkomend effect is veroorzaakt door anti-inflammatoire stoffen die het tegengaan van de schadelijke effecten van alcohol.

Perensap is effectief alleen onder een voorwaarde

Echter, Noakes voegt een addertje onder het gras: Het effect is alleen zichtbaar wanneer de peren sap wordt gedronken voordat de alcohol. Vervolgens, geen effect kon worden aangetoond.

Hier vindt u meer Anti-kater tips.

Tip: Snelle brandstof voor de hersenen en biedt de combinatie van perensap en soja melk. Gemakkelijk te mengen in gelijke Delen. Het spoorelement borium in de lamp vergroot, in combinatie met soja-lecithine op het geheugen de prestaties met wel 30 procent.

Hamburg-harburg, 29. Juli

Geef een reactie