Pepermunt olie voor het prikkelbare darm

Pfefferminzöl lindert Reizdarmbeschwerden
Pepermunt olie in prikkelbare darm syndroom is een effectieve remedie van IBS-patiënten last hebben van buikpijn, diarree, een opgeblazen gevoel of obstipatie. Leren hoe pepermunt olie voor een IBS kan helpen.

Pepermunt is niet alleen een smaakstof voor koffie -, snoep, tandpasta is bekend – het is ook een populaire medicinale plant. Voor de therapeutische toepassing van de gedroogde pepermunt bladeren en van de bladeren door stoomdestillatie gewonnen pepermunt olie worden gebruikt.

Studies over de werkzaamheid van pepermunt olie in prikkelbare darm

Om te controleren of de Drug effect, nu werden geëvalueerd 43 studies die had onderzocht bij patiënten met het prikkelbare darm syndroom werkzaamheid van pepermunt olie. De resultaten tonen aan dat de essentiële Oliën van pepermunt kan verlichten het ongemak. Verantwoordelijk voor het onderdeel van Menthol is in de eerste plaats. De witte kristallijne stof zorgt ervoor dat de instroom van calcium is verlaagd in de spiercel. Dit is een krappe intestinale spieren te ontspannen. Verlicht pijn, een opgeblazen gevoel en ongemak, zoals diarree en constipatie verdwijnt.

Pfefferminztee lindert Reizdarmbeschwerden

Zelfs een peper munt thee heeft een kalmerende werking en kan los van krampen in de maag-darm gebied, en pijn op de borst-voedend

Begin van de actie en de dosering van pepermunt olie voor het prikkelbare darm

In de behandeling van het prikkelbare darm syndroom met pepermunt olie voor een verbetering van de symptomen optreedt binnen de eerste twee weken van de Behandeling. De pepermunt olie moet worden toegediend in de maag hechting-bestendig capsules. Dosering: 3 x 1 capsule per dag. Het voordeel is dat De capsules bestand tegen maagzuur. Als een resultaat, het hele effect van het pepermuntolie ontvouwt zich met name in de darm, waar de klachten ontstaan. Extra tip: In de apotheek zijn er gecombineerde preparaten met komijn (bijvoorbeeld Carmenthin). Dit Duo heeft twee keer de kracht in de strijd tegen het prikkelbare darm.

Compatibiliteit van pepermunt olie voor het prikkelbare darm

Pepermunt olie mag niet gebruikt worden bij een galblaasontsteking, als er sprake is van een obstructie van de galwegen, en sterke beschadiging van de lever, zal worden toegepast. In zeldzame gevallen bijwerkingen zoals maagzuur, Misselijkheid, kortademigheid en huiduitslag.

Geef een reactie