Peaches Geldof: dood door sap? Autopsie brengt geen antwoord

Peaches Geldof: Waren radikale Diäten mit Gemüsesaft der Grund für Ihren plötzlichen Tod?
Peaches Geldof: radicale diëten de plantaardige sap, de reden voor hun plotselinge dood?De plotselinge dood van de 25-jarige TV-presentatrice en twee keer de moeder van Peaches Geldof is, blijft een raadsel. Na de zelfmoord en drugs Overdosis uitgesloten, in de tussentijd, als een oorzaak van overlijden, verslagen in de engelse media, nu Perziken regelmatig radicale diëten – ze aten en dan voor een week alleen groentesap.

Gevaarlijke dieet: Is de honger voor Peaches Geldof tot de dood?

Hamburg-harburg, 8. In April 2014. Peaches Geldof is overleden aan de gevolgen van een omstreden sap dieet? Zelfs als de officiële resultaten van de autopsie zijn nog in behandeling, was het bekend dat een agressieve dieet-de Vorm kan hebben geleid tot een hartstilstand op de jonge vrouw. Geldof was al gewaarschuwd in het verleden tegen de schade aan de gezondheid.

Peaches Geldof – dochter van muzikant Bob Geldof werd opgemerkt in de laatste jaren, door de drastische gewichtsverlies. Na de 25-jarige moeder van twee kinderen, werd gisteren dood aangetroffen in haar appartement, stapelen de bewijzen dat ze is overleden aan een hartstilstand, dat veroorzaakt werd door de praktijk van hun sap dieet.

Geldof zelf had al gemeld dat ze altijd het gevoel weer dik. Om gewicht te verliezen, het zou duren ongeveer vier weken, niets meer dan groentesap, druk drie keer per dag vers. Deze smaak vreselijk, maar zo zou ze te verwijderen van elke Tijd en snel. Andere prominente aanhangers van het dieet met de sappen van Naomi Campbell en Heidi Klum.

Als vijf kilo gewichtsverlies fataal

Zelfs als u kunt gewicht verliezen door het sap dieet in een paar weken, vier tot vijf pond, deskundigen adviseren, vanwege de hoge gezondheidsrisico ‘ s. Cath Collins, woordvoerster van de Britse diëtetiek Vereniging – zei Geldof in de tijd, zelfs direct op de gevaren van een acute hartstilstand. Collins is uitgelegd, is het zeer gevaarlijk kan zijn om te eet alleen groenten. Door het eenzijdige dieet risico Perziken extreme fluctuaties in de minerale-budget’, waarbij het zou uiteindelijk een hartstilstand. Daarnaast onderstreept de expert – leiden weefsel zo een radicaal dieet, niet alleen tot een massaal verlies van spierweefsel, maar ook om schade aan de interne organen. Dit zijn de symptomen, waar Anorexia sterven.

Het is vooral onzinnig om de gevaren van het sap dieet, want het heeft bewezen gevoelig voor het zogenaamde jojo-effect. Hij die eet na het sap dieet weer normaal, meteen, vertelt Silke rest Meyer van de duitse vereniging voor voeding. Het lichaam schakelaar zodat de voeding expert-oordeel – terwijl de Radicale dieet op een laag pitje en sla het op, keer terug naar de normale net zo snel de eerste gehungerten pond wordt gegeten, en de acute verlies van het gewicht tegen te gaan. Kenners weten dat regelmatig sporten helpt om eenvoudig en permanent gewicht te verliezen. Om goed te eten, maar het is minstens zo belangrijk.

Update: Peaches Geldof – post-mortem brengt geen antwoord

Peaches Geldof: Radikale Diät mit Gemüsesaft bleibt als Todesursache wahrscheinlich - Obduktion brachte keine anderslatuenden News

Na de plotselinge dood van Peaches Geldof, de autopsie van hun lichaam bracht geen nieuwe inzichten. Onderwijs over de oorzaak van de dood, de onderzoekers hopen te krijgen uit Toxicologisch onderzoek

Hamburg, 10 April 2014. Na in de afgelopen dagen over de oorzaak van Peaches Geldof ‘ s onverwachte dood, maar de vraag kan worden voorgelegd aan de autopsie van hun lichaam en geen antwoorden. Bovendien is het waarschijnlijk wordt geacht dat de prominente moeder van twee kleine kinderen zou zijn overleden aan de gevolgen van een zogenaamde sap dieet. Toxicologisch onderzoek is om licht te werpen op de zaak.

Overmatige sap dieet als een oorzaak van overlijden nog niet uitgesloten

Zo verrassend als de dood van Peaches Geldof was een mysterie blijft hij. Zowel de autopsie van hun lichaam en de hoge-druk-geleid onderzoek door de politie heeft tot dusver heeft gebracht, geen antwoord op de vraag waarom de dochter van Live Aid-oprichter Bob Geldof en de moeder van twee kleine kinderen, werd op maandag van deze week dood gevonden in haar appartement. Toxicologisch onderzoek is om de verlichting in de zaak. Alle ding kan een dergelijke analyse tot enkele weken, zoals een woordvoerder van de politie van het Graafschap Kent, new York.

Ondertussen is het buiten de officiële bevestigingen zijn nog steeds zo waarschijnlijk dat Peaches Geldof, een radicale sap dieet was fataal, die heeft geleid tot een hartstilstand op de jonge vrouw. In dit omstreden en regelmatig geoefend sap dieet Geldof heeft genomen over een aantal weken nog geen vast voedsel, maar slechts drie geperste groentesappen. Peaches Geldof had gewaarschuwd in het verleden, voor ernstige schade aan de gezondheid nadat ze werd opgemerkt in de laatste jaren, door de drastische gewichtsverlies.

Geef een reactie