Patiënt speelt gitaar tijdens een hersenoperatie

Anthony Kulkamp spielt Gitarre während seiner Gehirn-OP
Live muziek voor het team van Artsen: Anthony Kulkamp gespeeld tijdens zijn hersenoperatie GitarreBei hersenoperatie, het helpt om de Artsen, als de hersenen van de patiënt tijdens de operatie actief is – zoals in het geval van Anthony Kulkamp uit Brazilië, die gespeeld wordt tijdens het verwijderen van een tumor, een gitaar en zong.

Gisteren al mijn problemen leek zo ver weg! en slam het naar beneden door de operatiekamer. Meer geschikt zou kunnen worden gekozen voor het nummer, omdat de man liggend op de operatietafel, en zingt en speelt gitaar, is een operatie aan de hersenen.

Hersenoperatie bij vol bewustzijn

Anthony Kulkamp (33) tijdens de verwijdering van zijn Gehirnumors bewustzijn. De reden hiervoor is dat De werkende Artsen in het kon zijn de functies van de hersenen te volgen en precies zien waar de actieve gebieden van de hersenen beginnen. Dit maakte het makkelijker voor u om te voorkomen dat schade aan het gezonde weefsel tijdens de procedure.

De Operatie werd uitgevoerd in de Nossa Senhora de Conceicao Ziekenhuis in de Braziliaanse staat Santa Catarina. De Directeur van de kliniek, Dr. Jean Abreu Machado, zei: Als de Patiënt tijdens de operatie wakker is, kan worden gecontroleerd, deze gebieden van de hersenen in real-time. Het is een soort van kaart brengen van de belangrijkste functies van de hersenen.

De prestaties van de patiënten die een breed scala aan Repertoire: hij Aanvankelijk speelde het nummer Emanuel, die hij had geschreven voor zijn pasgeboren zoon. Toen de Beatles Song Gisteren en, ten slotte, een aantal Braziliaanse country songs. Toen de Artsen vroegen zelfs om een toegift, zei Anthony.

4. Juni

Geef een reactie