Pasgeboren baby te redden van zijn moeder

Shelly Cawley mit ihrer Tochter Rylan
Als Shelly Cawley voor het eerst hoorde de stem van haar dochter, ze werd wakker uit zijn coma door een Nood-keizersnede niet wakker werd van een jonge moeder uit de narcose. Alleen de stem van hun dochtertje, en bracht haar terug tot leven – klik hier en lees hun aangrijpende verhaal.

Shelly Cawleys dochter Rylan kwam door de Nood-keizersnede. De operatie ging goed, de Baby was gezond, maar ontwaken in plaats van de anesthesie, de moeder in een coma.

Een verpleegkundige had een idee: Misschien zou reageren onder het bewustzijn van de moeder naar haar Baby. Dus de kleine Rylan werd gelegd op hun moeder ‘ s borst en viel meteen in slaap. Sinds Shelly Cawley vertoonde nog steeds geen reactie, geprikkeld door de verpleegkundigen van de Baby, en het tweaks een beetje mee te brengen naar de wijnen.

De stem van de dochter wakker moeder

Met succes: het geluid van de stem van haar dochter, Ze bracht me terug naar Cawley. Onmiddellijk hun leven toonde de belangrijke organen van de hogere activiteit, en, ten slotte, wordt u wakker van de coma.

Een studie van Amerikaanse onderzoekers hadden aangetoond dat aan het begin van het jaar, dat coma-patiënten vertonen een verhoogde hersenactiviteit, als zij zien de stemmen van de leden. In het geval van Shelly Cawley de stem van hun pasgeboren dochter eindigde de coma zelfs – en dat, hoewel ze nooit had gehoord.

Hamburg-harburg, 14. September

Geef een reactie