Parasieten therapie: artsen ontdekken natuurlijke middelen tegen kanker agent in de uitwerpselen van de kat

Katzen gegen Krebs
Amerikaanse onderzoekers vonden in de ontlasting van katten, een parasiet die kan ontstaan als een natuurlijk middel tegen kanker. Zelfs agressieve vormen van kanker, volgens de onderzoekers die betrokken zijn bij deze wijze zal worden behandeld, geen parasiet gevonden in Cat ontlasting, dienen in de toekomst als een natuurlijk wapen ter bestrijding van self-agressieve Kanker soorten. Het toont een Amerikaanse studie die onlangs werd gepubliceerd. De onderzoekers stimuleren van een genetisch gemodificeerde Vorm van de Toxoplasma Gondii-Parasits een immuunsysteem de kankercellen worden vernietigd direct. Deze parasieten therapie belooft niet alleen een effectieve behandeling van kanker, maar ook een nieuw type van kanker vaccin.

Toxoplasma Gondii is een normaal onschuldige parasiet die vooral voorkomt in de uitwerpselen van katten. Twee van de drie mensen die besmet zijn in de loop van je leven met de verwekker – vaak zonder het te weten. Nu deze kat parasiet is een revolutie voor de behandeling van kanker. De wetenschappers van het Dartmouth College in Hanover, in een onlangs gepubliceerd onderzoek.

Kanker killer zonder bijwerkingen

De artsen waren in staat om te activeren met behulp van een speciaal gemodificeerde variant van de ziekteverwekker van een immuunrespons, de exacte antilichaam tegen kanker moordenaars bekend. Door deze waarschuwing, de natuurlijke immuunreactie tegen de Tumor kon uiteindelijk worden de kankercellen vernietigd, zonder bijwerkingen.

De parasiet therapie is, volgens de onderzoekers, is niets anders dan het activeren van bepaalde immuun reacties worden verstoord door een kanker besmetting. Studieleider Professor David J. Bzik verwezen naar deze medische ontdekking als een Reboot van het lichaamseigen afweersysteem. Door het contact met de parasiet, de immuun systeem geprogrammeerd om te re – schijnbaar willekeurig, zodat door deze aanpassing ook kanker cellen hebben geen Kans.

Zelfs agressieve vormen van kanker zal worden vernietigd

In het laboratorium proef was gebleken dat het op deze manier, self-agressieve soorten kanker kunnen worden genezen. De survival rate zou worden, volgens de onderzoekers, de nieuwe therapie is opmerkelijk hoog. In feite, de resultaten van het onderzoek tonen aan dat de parasieten therapie kan vernietigen kanker en tumor cellen, maar ook de controle van het immuunsysteem. De nieuwe immuun therapie effectiever is dan alles wat reeds Bekend, vertelt Professor Bzik.

Een verder voordeel van de therapie is afgeleid van deze parasiet, wordt de mogelijkheid van een preventieve immuunsysteem van kankercellen. Door de gerichte verwijdering van cellen en de behandeling met de Toxoplasma Gondii parasiet is een toekomst te worden gerealiseerd aan het einde van kanker vaccinatie.

Voor meer informatie over het onderwerp Toxoplasma Gondii, kunt u hier vinden

Hamburg, 21. Juli 2014

Geef een reactie