Paracetamol – medicijnen met deze werkzame stof

De tanden op elkaar bijten, en door? Fout! Pijn activeert bepaalde structuren in de hersenen en kan in ons geheugen gegrift. Een dergelijke pijn geheugen, de klachten kunnen chronisch worden.

De pijn verliest zijn beschermende functie, om aan te geven dat iets is een bedreiging voor onze gezondheid. In plaats daarvan, de zenuwcellen ontwikkelen van een zelfstandige activiteit, en niet meer brand alarm gaat ook af als u de oorspronkelijke trigger is niet aanwezig.

De behandeling van pijn zo snel mogelijk

Enige vorm van pijn moet onmiddellijk behandeld worden. Dit geldt met name voor de meest voorkomende problemen, zoals hoofdpijn of menstruatiepijn. Als een ehbo-experts raden aan hoge doses pijnstillers zoals Paracetamol.

Frau bekommt durch Paracetamol Kopfschmerzen

Worden genomen over een langere periode van tijd, van de geneesmiddelen met de werkzame stof Paracetamol, kan hoofdpijn optreden

Het is belangrijk dat Dergelijke stoffen mag niet worden ingenomen als u langer dan drie dagen aan een stuk en tien dagen in de maand. Anders, paradoxaal genoeg, een hoofdpijn kan ontstaan. En je moet altijd houden aan de dosering instructies op de bijsluiter – dit vermindert het risico van dergelijke bijwerkingen. De pijn duurt langer dan drie dagen, dan moet je toch naar de dokter.

De meest bekende geneesmiddelen met de werkzame stof Paracetamol

  • Grippostad Warme Drank
  • Paracetamol 125/ -250/ -500/ -1000 Lichtenstein
  • Paracetamol 500 – 1 A Pharma
  • Paracetamol-ratiopharm 500

Geef een reactie