Overgenomen dieet, lijdt aan Slechte voeding verandert het DNA van de ouders

Ernährung verändert DNA
Het Westerse dieet leidt niet alleen tot langdurige ziekten, maar tast ook het immuunsysteem van massief ongezonde eetgewoonten alleen van invloed zijn op de gezondheid en het immuunsysteem, maar ook de microbiële samenstelling van de darmflora en de structuur van het DNA. Dit toont een recent gepubliceerde AMERIKAANSE studie. Deze veranderingen in het dieet leiden tot lange-termijn en ongeneeslijke ziekten, is er ook het risico dat deze te Lijden worden doorgegeven aan toekomstige generaties is, volgens de onderzoekers.

Regelmatige inname van vet, suiker en zout is ongezond. Deze boodschap is niet nieuw. Een recente studie van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases in Maryland, maar nu dat deze zogenaamde Westerse dieet is een aanval op de menselijke lichaamsbouw aanzienlijk, en deze schade kan zelfs worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

Systematische verzwakking van het immuunsysteem

De onderzoekers tonen met hun onderzoek aan dat de hoge calorie-en onevenwichtig Westers dieet’ is niet slechts een bepaalde ziekte, zoals een verhoogd risico op hart – en vaatziekten- vervoerd, maar ook de mens, een verminderde immuunfunctie, solide. Zo kunt u in verband met ongezonde voeding en de bijbehorende systematische verzwakking van het immuunsysteem, bijvoorbeeld, een significant verhoogd risico voor ontsteking. Ook het risico van infectie neemt toe-Escalaties en verhoogt de snelheid van kanker, alsmede het risico van allergische en auto-inflammatoire ziekten.

Onomkeerbare ziekten en erfelijke dieet lijden

Bijzonder problematisch is de dieet-gerelateerde effecten op het menselijk immuunsysteem, omdat ze het wijzigen van de microbiële samenstelling van de darmflora en de structuur van het DNA op een duurzame manier. Om deze reden is het dus-geïnduceerde Dieet niet alleen onomkeerbaar – de zogenaamde onomkeerbaar Lijden, maar tegen de Achtergrond van de microbiomen veranderingen in de DNA-steigers ook erfelijk.

Studie auteur Professor Ian Myles genaamd de waargenomen DNA-veranderingen verrassend. Niemand heeft kunnen voorzien dat het wordt beïnvloed door zijn eigen dieet fouten zelfs de gezondheid van de nakomelingen. Volgens de verklaringen van de arts, de studie toont aan dat de enige effectieve maatregel tegen deze negatieve effecten worden veroorzaakt door een ongezond dieet, een verbetering van de voedingsgewoonten.

Hamburg-harburg 7. Juli 2014

Geef een reactie