Oude planten nieuw ontdekte

Eberraute
Weet u het? Van southernwood te cichorei – klik nu door middel van onze foto ‘ s galeriesie groeien vaak rechts naast de voordeur. Echter, sommige soorten zijn bijna vergeten. Als u één van de tuinders, die willen om uw tuin of balkon, een persoonlijke touch en willen zeldzame soorten vertrouwen, dan hebben we hier een paar suggesties voor u.

Kamille, munt en tijm: Dit geneeskrachtig kruid iedereen is bekend met, waarschijnlijk. Maar heb je ooit gehoord van southernwood, gundermann, of teunisbloem? Voor onze voorouders, deze en andere planten werden onderdeel van het dagelijks leven. Want: De planten die niet alleen mooi uit, ze hebben ook een positief effect op de gezondheid. En het Beste van alles, de meeste van hen zijn bijna overal in de natuur – wei, in het bos of langs wegbermen.

Vergeten schatten: Oude planten in de Trend

Iedereen die een tuin of balkon, je kunt zelfs een eigen natuurlijke apotheek. In borders en potten, de planten zich goed voelen ook.

De praktijk Vita introduceert de meest bruikbare soorten in de foto galerij Oude planten nieuw ontdekte en suggereert, tegen welke klachten ze zullen helpen.

Geef een reactie