OP-Stuntelen voorkomen: schoonheid zonder risico

Eine Frau beim Schönheitschirurgen
Degenen die besluiten om te cosmetische chirurgie, moeten gemeld worden door vooraanstaande chirurgen met als een van de meest gerenommeerde plastische chirurgen van Duitsland, Professor Dr. Werner Mang, selecteert u de huidige procedure voor een jong en vitaal uiterlijk – en legt uit wat de patiënt op moet letten.

Professor Dr. Werner Mang: Opgeblazen, ziek, en onnatuurlijk is – hoe kan het ook echt gaat gebeuren dat iemand na een operatie lijkt Costa Cordalis?

Helaas, er zijn nog een hele hoop overdreven en dubieuze praktijken van plastisch chirurgen. Het resultaat spreekt dan op een negatieve manier. Met Costa Cordalis, u moet echter weten, dat hij had vanwege pijn in de rug, een cortisone behandeling, en dit is bepalend voor de look verantwoordelijk. Er zijn veel negatieve voorbeelden van actoren. Het ergste kijken is goed Mickey Rourke.

Maar dat kan worden voorkomen, is het?

Ik ervaar het steeds weer dat jonge medisch specialisten voor plastische chirurgie na de training naar ons in het Bodenmeer kliniek en in uw leven tot nu toe, alsmede eventuele esthetische chirurgie – geen neuscorrectie, geen transplantatie, geen liposuctie.

En als ik naar bijvoorbeeld een chirurg, is het resultaat van een mislukte operatie…

Prof. Dr. Werner Mang

Prof. Dr. Werner Mang – Medisch Directeur van de Bodensee-kliniek en President van de Internationale vereniging voor esthetische geneeskunde e. V.

Niet alleen is het. Ook psychologisch worden vaak fouten gemaakt. Omdat meer en meer mensen associëren onrealistische verwachtingen met een operatie. Omdat het behoort tot de taak van de chirurg om te adviseren en redelijk. Van een 80-jarige, zult u niet in staat om extern 40 Jaar oud.

Wat is het tegenwoordig mogelijk, met name in de Anti-Aging behandeling?

Het doel van onze behandeling methoden is altijd de patiënt een frissere uitstraling. Hij moet goed uitgerust zijn en niet kunstmatig verjongd uiterlijk. Met een zachte lifting van het gezicht. Voor mensen van 40 jaar, hebben we een speciale Mini-facelift, de littekens blijven.

Wanneer kan de patiënt na de Mini-facelift omdat er weer mensen?

In slechts acht dagen. Dit is het voordeel van de methode. Draai de huid, zijn slechts een kleine incisie boven het oor, een knip in het oor en de ander achter de oorlel is noodzakelijk. Vaak combineren We de Mini-Lifting met collageen injecties, of we glad te strijken rimpels in de hoeken van de ogen, over de wortel van de neus of in de neus-gebied met de Laser.

Dit is de nieuwste Trend van de cosmetische chirurgie?

De methode vindt, ten minste, meer en meer voorstanders. Een Trend is meer van hyaluronzuur. Het heeft vrijwel het vervangen van de Botox. Het voordeel van hyaluronzuur injecties is dat het lichaam breekt de stof volledig. Ook ik ben enthousiast over een nieuwe methode van liposuctie bekend als tumescente liposuctie.

Wat onderscheidt deze techniek van de conventionele?

Tot nu toe zijn de resultaten van een liposuctie operatie waren vaak onvoldoende. Onder Algemene verdoving, had de arts om te zetten in een 11 mm dikte van de canule in het vetweefsel. Terug deuken bleef in de technologie vaak was het bloeden, en een gelijkmatige Zuiging was niet mogelijk. De nieuwe technologie wordt geleverd met een plaatselijke verdoving en beschermt het bindweefsel.

Hoe werkt de tumescente liposuctie?

Door middel van een kleine canule met een speciale zoutoplossing geïnjecteerd in het vetweefsel. De vette cellen bronnen worden verwijderd uit het bindweefsel. U kunt vervolgens worden geëxtraheerd in een enkele sessie van maximaal vier kg kan een puur vet te verwijderen. Ook de bestaande Cellulitis is te verbeteren door de behandeling.

Hoe kan ik vertel de chirurg een goede beauty?

Op zijn praktijk plaat: een specialist voor ENT / plastische chirurgie of specialist voor plastische chirurgie. Hij moet een speciale opleiding op het gebied van esthetische operaties, en deze activiteiten op een dagelijkse basis voor een jaar. De beste esthetische chirurgen zijn tussen de 45 en 65 jaar oud.

Geef een reactie