Onthuld: Hoe aan te trekken van de eicel en de zaadcellen

Spermien auf dem Weg zur Eizelle
Het ei stuurt een lokken, waardoor het sperma superkrachten – dit staat zal stellen om de ongelooflijke prestaties, de beschermende laag van de eicel door te komen nde ontstaan van het menselijk leven, de een al goed onderzocht fenomeen. En toch, er zijn nog ontdekken Nieuw: wetenschappers ontdekten een lokken, de motivatie van de zaadcellen sportieve excellence.

Sperma te beheren om te bevruchten van een eicel, zijn echte winnaars. Je hebt niet alleen een moeilijke wedstrijd tegen ongeveer 100 miljoen concurrenten – aan het einde van deze vermoeiende wedstrijd eindigt u nodig heeft om top prestaties: ze nodig hebben om door te dringen de buitenste beschermende laag van de eicel. Dit vereist een enorme krachten – hoe kan het maken van een kleine levenskiem? Deze vraag niet kon beantwoorden, zelfs de experts tot voor kort.

Switch geeft sperma super krachten

Wetenschappers aan de Universiteit van Californië een nieuwe ontdekking: De staart van de zaadcel is uitgerust met een Receptor genaamd ABHD2. Zodra de zaadcellen de eicel nadert, het vrouwelijke geslachtshormoon progesteron-gratis en dit zal ABHD2, zoals door een druk op de knop on. Nu voor de zaadcellen. Het gaat om de staart snelle, opzwepende bewegingen, met de hulp die zij beheert, is de beschermende laag van de eicel door te dringen.

Nieuwe optie: een anticonceptiemiddel voor beide geslachten

Deze ontdekking biedt niet alleen interessante informatie over de Details van de bevruchting, het zou ook medische voordelen. Omdat de wetenschappers geloven dat een verdere mogelijke oorzaak van onvruchtbaarheid bij mannen is aangetroffen, namelijk een defecte switch in het sperma van de staart. Als de Receptor reageert niet op progesteron, u bent onvruchtbaar, zegt de studie auteur Melissa Miller. Verder onderzoek op het terrein zou kunnen leiden tot de diagnose en de behandeling opties voor dit specifieke Probleem.

Een hoop aansluiten AMERIKAANSE onderzoekers met uw nieuwe kennis: De ontwikkeling van een Anticonceptiemiddel voor beide seksen kunnen worden terug in de nabije toekomst. Omdat een agent die ervoor zorgt staarten van de Receptor op de Zaadcellen, kunnen worden genomen door zowel mannen als vrouwen. Als we stoppen met de progesteron omdat een dergelijke Bevoegdheid Kick trigger, niet de zaadcellen bij de eicel of om binnen te dringen, zegt Miller.

Hamburg-harburg, 18. Maart

Geef een reactie