Onthuld: C-sectie risico ‘ s worden verdoezeld door Artsen

Frauen bei Schwangerschaftberatung
Hoe goed is de beveiliging snijd de risico ‘ s van de Keizer?Veel studies wijzen op de mogelijke schade op de lange termijn uit C-profielen. Het is echter slechts zelden onderzocht.

Er zijn veel gevallen waarin een keizersnede is medisch noodzakelijk is en de gezondheid van de moeder en het kind beschermt. Maar dat alleen verklaart niet de sterke stijging in het aantal keizersnedes in Duitsland: Tussen 2000 en 2010 groeide van 21,5 procent van alle geboorten 31,9 procent. De gegevens van de Barmer GEK.

Op lange termijn knippen van geboorten van de gevolgen van de Keizer

Duitsland is in de internationale vergelijking relatief ver naar voren. Echter, in andere landen een vergelijkbare Trend wordt weergegeven. Een analyse, die momenteel in de British Medical Journal gepubliceerd, behandelt het onderwerp. Hun focus: De lange-termijn effecten van een keizersnede geboren zijn op de gezondheid van kinderen.

Probleem: Aanvraag Keizersnede

Zijn bezorgdheid geuit over de wetenschappers, in het bijzonder de groei van het aantal zogenaamde electieve C-profielen. Daarom, interventies die duidelijk geen medische noodzaak. In Duitsland komen ze met ongeveer twee procent van alle geboorten zijn nog relatief zeldzaam. Ook in het verenigd koninkrijk (één tot twee procent) en de VS (drie procent), de waarden vergelijkbaar zijn laag. Echter, in sommige regio ‘ s van de wereld zoals zuid-China, van deze interventies, nu al 20 procent. En: In bijna alle industriële Landen, hun aandeel is groeiende.

Schade veroorzaakt door keizersnede

Kan ook ten koste gaan van de kinderen, zoals de schrijver van de brief aan de binnenkant. Omdat observationele studies tonen aan dat kinderen, door keizersnede op de wereld, een groter risico op het ontwikkelen van Diabetes en Astma, en meer kans op overgewicht. Daarbij zijn veel andere mogelijke nadelen van een keizersnede.

Geen Informatie over de gevolgen op lange termijn

Wat de wetenschappers zeggen in hun analyse: Hoewel er richtlijnen voor Artsen en Vroedvrouwen, dicteren hoe de vrouwen moeten worden geïnformeerd over de risico ‘ s van een keizersnede alleen bestaat uit problemen tijdens de operatie, of vlak daarna. De gezondheid van de kinderen geschaad kunnen worden in de lange termijn, vindt geen vermelding. Het lijkt op de duitse richtlijnen. Reeds in 2013, de consumenten advies centrum NRW, opgeroepen voor een betere voorlichting over de gevolgen op lange termijn van de keizersnede. Zo ver is het niet, veranderde de Situatie echter.

Hamburg, 10. Juni

Geef een reactie