Onderzoekers zijn het ontwikkelen van een revolutionaire HIV-vaccin

Ein Arzt trägt eine Aidsschleife am Kittel
AMERIKAANSE onderzoekers zijn het ontwikkelen van een vaccin tegen HIV is een beslissende stap voorwaarts artsen komen voor een Lange tijd aan het ontwikkelen van een vaccin tegen HIV. Maar tot nu toe geen remedie is gevonden, die beschermt tegen alle varianten van het Virus. In het zoeken van het AMERIKAANSE Ministerie van landbouw van nu is een doorbraak.

In het geval van een infectie met HIV, het Virus binnendringt immuun cellen en verandert hen, zodat zij weinig HIV-fabrieken, de steeds nieuwe Virus-deeltjes produceren. In de cellen door te dringen, het heeft te koppelen aan specifieke receptoren op het oppervlak.

Dit feit wordt gebruik gemaakt van wetenschappers, geleid door Michael Farzan van het Scripps Research Institute in Florida: ze creëerden een Eiwit dat lijkt op de receptor op de immuun cellen. Het HI-Virus is dus gelokt op het verkeerde spoor: in Plaats van het immuunsysteem van de cel, het zich bindt aan het Eiwit en de infectie te voorkomen.

In het laboratorium, de onderzoekers waren in staat om te bewijzen dat het nieuwe Eiwit, genaamd eCD4-lg, de verspreiding van HIV in het lichaam wordt geremd en dit geldt voor alle varianten van het Virus.

Virus als een middel van vervoer voor HIV-vaccin

Nu, de wetenschappers nodig een middel van vervoer, die draagt de beschermende Eiwitten in het lichaam. Om dit te doen, ze ontwikkelde een Virus dat ze speciaal geprogrammeerd voor de productie van eCD4-lg. In een serie van tests, ze geïnjecteerd dit Virus in vier apen. In het lichaam, zodra het begon, eCD4-lg te produceren en te distribueren.

In de volgende weken, de vier gevaccineerde apen en vier controle dieren ontvangen van meerdere injecties met een HI-Virus. Aan het einde van de studieperiode van 34 weken, alle dieren in de controlegroep waren niet besmet – gevaccineerde dieren.

Daarnaast, op grotere schaal, de proeven, de onderzoekers willen hun resultaten. Dan is er een behoefte aan een verduidelijking van de vraag of het HIV-vaccin beschermt tegen infecties van de slijmvliezen.

Hamburg-harburg, 19. Februari

Geef een reactie