Omarmen: De slaapzak die redt levens

Babys im Schlafsack
Een nieuwe uitvinding van de Amerikaanse onderzoekers, baby ‘ s houdt je warm als een incubator – de nieuwe baby warmer dat eruit ziet als een schlafsac niet een incubator, dat is het niet: De nieuw ontwikkelde baby warmer ‘Omarmen’ ziet eruit als een slaapzak, en heeft al zijn opgeslagen en veel baby ‘ s leven.

Wereldwijd elk jaar, 15 miljoen baby ‘ s te vroeg. Bijna een derde van hen is niet eens een maand oud. De reden voor dit is meestal onder koeling, omdat de premature baby ‘ s zijn nog niet in staat om het regelen van hun lichaamstemperatuur. Baby ‘ s voelen bij 32 graden, een aangename temperatuur voor u voelt, ijzige koude. Het resultaat: je consumeert te veel zuurstof en energie om warm te blijven en worden gevoeliger voor infecties.

Video: www.embraceglobal.org

Om dit te voorkomen, gebruikt in Europa en de verenigde staten, moderne couveuses. Houdt de Baby warm, het controleren van zijn vitale functies en zijn uitgerust met toestellen voor kunstmatige Ademhaling en beheren van een infuus. Echter, dit moderne technologie heeft zijn prijs: een paar Duizend euro, te besteden klinieken. Voor kleine ambulance stations in Afrika en sommige Aziatische landen worden deze bedragen zijn niet haalbaar. Bovendien zijn alle klinieken zijn niet voorzien van elektriciteit, maar het is een voorwaarde voor het gebruik van moderne couveuses.

De nieuwe baby warmer ‘Omarmen’

De studenten van de Stanford University in San Francisco, ontwikkelde een baby warmer ‘Omarmen’ vertegenwoordigt een uitweg uit deze situatie. Hij kan niet zo veel als de stand van de techniek incubators in dit land, maar de meest belangrijke taak vervulde hij: Hij houdt de Baby warm. Omarmen is een soort van slaapzak die je kunt opwarmen en geeft zijn warmte af langzaam aan de omgeving. Het werkt zonder elektriciteit, kost maar iets meer dan 200 euro en kan ook worden toegepast thuis, zonder medisch personeel – dat is de reden waarom deskundigen zien het als een effectief middel ter bestrijding van de hoge kindersterfte.

Hamburg-harburg, 3. Maart

Geef een reactie