Oma of moeder? Ik ben zowel

Eizellen in einer Box
Wat moet er gebeuren met de bevroren eicellen van een dode man?Een vrouw wil worden met de eicel van hun overleden dochter is zwanger en dus haar eigen kleinzoon uitschrijven. Het moet niet alleen het overwinnen van biologische grenzen.

Het is een project, wat is aangestoken voordat het is zelfs begonnen, een storm van verontwaardiging: Een 59-jarige Brit wil om te vechten als een surrogaat moeder voor haar eigen kleinkinderen.

Laatste wens van een stervende dochter

De vrouw, die anoniem wil blijven, zegt dat het de laatste wens van hun stervende dochter. Als deze is gevonden op de leeftijd van 23 jaar, maagkanker, ze had eicellen verwijderd en vries ze in. Om daadwerkelijk te krijgen in de hoop dat na het overleven van de behandeling, zelfs kinderen. Maar de jonge vrouw verloor de strijd tegen de ziekte en overleed. Dit was in het jaar 2011.

Sindsdien is haar moeder vecht voor het recht om geboorte te geven aan hun eigen kleinkinderen. Je moet succesvol zijn, zou u het schrijven van de geschiedenis van de geneeskunde, omdat deskundigen het niet weten een vergelijkbaar geval.

Een operatie is een Routine

Het proces zelf, zou echter niet in Routine: De eicellen zou worden bevrucht met het sperma van een anonieme donor. Het moet succesvol zijn, kunnen wetenschappers krijgen meerdere embryo ‘ s. Gewoonlijk worden er twee embryo ‘ s worden ingeplant in de Baarmoeder van de draagmoeder. Over 20 40 procent van deze zwangerschappen zijn succesvol. De mogelijkheden hangen echter sterk af van de leeftijd van de draagmoeder.

Dat is het eerste Probleem: 59 jaar, de moeder van de dode, is het eigenlijk al te oud voor de operatie. Normaal gesproken wordt de bovengrens van de leeftijd van 50 jaar. Geen Britse kliniek heeft ingestemd met het uitvoeren van de Operatie. Echter, aan de andere kant van de Atlantische oceaan, de vrouw in staat was te vinden: voor 60 000 pond voor een New York hospital overeengekomen om de inseminatie voor u

Een document voorkomt de zwangerschap

Echter, als de Britten wilden vertrekken en de eieren er om u te staan voor een veel grotere moeilijkheid: De onderneming, in het geval van de eicellen van de dochter van lagers, wil niet op te geven. De reden voor een onvolledige vorm. Onder de dochteronderneming ondertekend een document dat zegt dat de eieren moeten worden na haar dood bleef. Maar het is van belang dat u ingevuld: Het punt is geregeld, wat er moet gebeuren met de eieren.

Nu de verklaring van de moeder tegen het document van de kliniek. Kunnen sommigen van u. Nu, een rechter heeft te beslissen

Hamburg-harburg, 11. Mei

Geef een reactie