Om te voorkomen dat het Oedeem

Brennnesseltee für die Lymphen. Wirken gegen Ödeme
Vochtafdrijvende thee, zoals Brandnetel, het stimuleren van de drainage van de lymfe en zo hen te beschermen tegen ÖdemenWie houd uw lymfestelsel vrij, en dus, Oedeem kan een effectieve preventie in de praktijk legt Vita.

Een gezond hart en een intacte bloedcirculatie voor ons welzijn, het is duidelijk voor ons allemaal. Maar de lymfe? Te denken velen in het geheel niet.

In dit te doen, ons immuunsysteem, zonder dit licht gele vloeistof, die uitmondt in zijn eigen trajecten door middel van ons lichaam niet zou werken. De lymfe vervoert gevaarlijke ziekteverwekkers naar de lymfeklieren, waar ze zijn gemaakt door de immuun cellen, de lymfocyten, die onschadelijk zijn. Cel afval wordt uitgefilterd.

Gevolgen van Oedeem

Maar voor miljoenen Duitsers, de lymfe stroomt goed. Na een lange tijd Staan of Zitten, krijg je vaak pijnlijke zwelling (Oedeem), die niet verdwijnen, zelfs als, bijvoorbeeld, het plaatsen van het getroffen been. Dan moet u naar de dokter, adviseert lymfatische expert, Ethel Földi van de foeldi kliniek Hinterzarten. Anders, het harden van het Oedeem, zelfs de bloedstroom en schade aan de zenuwen.

De meest voorkomende oorzaak van Oedeem is veneuze insufficiëntie. Het kan, echter, steek een hart probleem of een nierziekte achter. Een reden te meer om snel naar de dokter – en lymfedrainage voorschrijven. Door middel van gerichte handgrepen, de therapeut zorgt ervoor dat opgehoopte, opgekropte lymfe gaat terug in het bloed en uitgescheiden door de nieren. Na dat, de band moet worden werkt de Arm of het been.

Met ontwatering en thee (bv. Brandnetel), een diepe ademhaling en beweging (bijvoorbeeld wandelen) kan het stimuleren van de doorstroming van lymfe daarnaast, en verder Oedeem beschermen.

Duitse vereniging voor lymphology: www.dglymph.de

Geef een reactie