Om te voorkomen dat gilles de la Tourette syndroom?

Omdat de medische oorzaken van gilles de la Tourette syndroom zijn nog niet duidelijk, het is niet mogelijk, de ziekte, vooral om te voorkomen dat. De persoon en het eigen gezin kan leven met de ziekte, maar met relatief eenvoudige middelen veel.

  • Informeer jezelf zo nauwkeurig mogelijk over uw ziekte of de ziekte van uw kind en u verduidelijken alle belangrijke personen van de referentie over de typische symptomen van gilles de la Tourette syndroom. Het is een belangrijke hulp voor de Getroffen zijn, worden niet meer door de sociale omgeving onder druk.
  • U als ouders spreken met hun kind leraren over de speciale behoeften en enkele bijzondere regels. Soms kan het niet voor een kind met Tourette ‘ s syndroom, bijvoorbeeld, als het is toegestaan de klas verlaten voor de korte, als het kan de Tic langer.
  • Straffen of hekelen u voor uw kind niet vanwege zijn Tics, zelfs als het gedrag van het kind door de Tics vaak ongepast. Tics zijn onwillekeurige handelingen die niet voorkomen dat het kind.
  • Als een bezorgde ouder, moet je hem duidelijk maken dat je de schuld van de ziekte van uw kind. Gilles de la Tourette-syndroom is een psychische stoornis en is niet veroorzaakt door het ouderschap fouten.
  • Tics kunnen worden veroorzaakt door Stress of emotionele situaties, of versterkt. Het is niet altijd mogelijk om deze situaties te vermijden geheel, en dus ook de Tics van gilles de la Tourette syndroom voorkomen. Ontspanningstechnieken zoals Yoga en autogene Training zeer nuttig zijn om beter om te gaan met de Stress.
  • In een gedragstherapie kunt u of uw kind het leren van belangrijke strategie├źn om de controle van de Tics en beter met hen omgaan.

Yoga hilft zur Entspannung

Tics kunnen worden geactiveerd door gilles de la Tourette syndroom als gevolg van Stress. Ontspanningstechnieken zoals Yoga te helpen met het onderhouden van innerlijke Balans beter

Deelnemen aan een support groep of over te nemen van fora en Blogs op het Internet, contact met de andere Betrokken personen. Het uitwisselen van ervaringen met andere mensen, die last heeft van gilles de la Tourette-syndroom, kunt u helpen om te gaan met je leven in de situatie te verbeteren.

Geef een reactie