Olifanten weten hoe om te verslaan van kanker?

Elefanten bekommen selten Krebs
Olifanten krijgen een zeer zeldzame vorm van kanker. Onderzoekers hebben nu de reden waarom zieke olifanten zo zelden kanker? Dit was een vraag die betrokken wetenschappers voor een lange tijd. Nu de AMERIKAANSE onderzoekers hebben het antwoord gevonden en zijn van mening dat u kan helpen om te genezen van kanker bij de mens.

Minder dan vijf procent van de olifanten van het ontwikkelen van kanker. In de mens, is de kanker tarief is elf procent tot 25 procent beduidend hoger. De pachyderms zou hebben te lijden eigenlijk veel meer kans op kanker hebben dan wij. Want je hebt ongeveer 100 keer zoveel cellen als mensen met een levensverwachting van ongeveer 70 jaar, dus veel mogelijkheden voor de cel mutaties. Op de vraag waarom olifanten en andere grote zoogdieren ontwikkelen zich niet meer kanker dan kleinere zoogdieren, artsen al tientallen jaren, een mysterie, en er is zelfs een naam: Petos paradox. Want het was een wetenschapper met de naam van Peto, die aan de vraag in 1975.

Olifanten lijken te worden anti-kanker het immuunsysteem

Wetenschappers van de Jager Kanker Instituut in Salt Lake City ontdekken de Anti-kanker-mysterie van de olifant nu. Om dit te doen, je eerst geëvalueerd, de oorzaken van de dood van 644 olifanten, die in de wereld waren gestorven in gevangenschap. 3.11 percentage van deze dieren had op het moment van de dood, kanker. Zelfs de veronderstelling dat alle sterfgevallen waren door onbekende oorzaak op kanker en verhoogde de kanker tarief in het geval van de olifant, alleen tot 4,81%.

Naast de onderzoekers analyseerden de genen van de olifant en vond dat De pachyderms 20 exemplaren van het TP53 gen, die in de mens aanwezig is maar een keer. Een daarvan is de Oorspronkelijke, de rest zijn reproducties van het gen. De Directeur van studies suggereren dat deze reproducties worden gemaakt in de loop van de Evolutie, omdat ze hielpen de olifanten overleven langer.

TP53, de Anti-kanker Gen

Maar wat is TP53? Het Gen is bekend om te beschermen tegen kanker door het produceren van een Eiwit (p53), die op zijn beurt duwt de groei van de tumor. TP53 is beschadigd in een mens, ziek, hij met een grote kans op kanker.

Om uit te vinden, zoals TP53 beschermt u de olifanten in de voorkant van kanker, onderzoekers cellen van het bloed van mensen en olifanten straling die beschadigd het DNA van de cellen. Zij verwacht dat in het geval van de olifant cellen direct reparatie processen worden gestart. Echter, zagen ze iets heel anders: De bloedcellen van de olifanten is overleden, en, hoewel veel sneller dan menselijke cellen. De Anti-kanker strategie van TP53 is, daarom rijden kankercellen zelfmoord, voordat de Mutatie kan verspreiden in het organisme.

Het is alsof de olifant zegt, ‘Het is zo belangrijk dat we geen kanker krijgen, dat we geen risico lopen op het herstellen van de beschadigde DNA en een Mutatie om door te gaan, zegt de studie auteur Dr. Joshua Schiffman. Het maakt echt zin – de beste manier om kanker te voorkomen in een cel, volledig te vernietigen.

De resultaten van het onderzoek suggereren dat, volgens Schiffman dat de vele kopieën van TP53 in het genoom van de olifant in de loop van de tijd, ter bescherming van de pachyderms tegen kanker.

Echter, deze bevindingen leiden tot meer onderzoek naar kanker? Volgens Schiffman ze leggen het Fundament voor de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, die zouden kunnen worden het effect van TP53 na te bootsen en in kankertherapie.

Hamburg-harburg, 9. Oktober

Geef een reactie