Ogen mijten – miljoenen mensen zijn getroffen

Augenmilben
Oog, huisstofmijt kan worden overgedragen van mens en dier, en vervelende jeuk roodheid van de zaak onder de ogen, pijnlijke ogen kunnen een teken zijn voor vervelende kleine parasieten: oog mijten. Ze leggen hun eitjes op de wimpers, en het hardnekkig weigeren te verdwijnen. Bent u ook getroffen?

U lijdt onder de ogen jeuk, buitenlandse lichaam sensatie, en constant in het oog en Lidentzündungen (Blefaritis)? Een verborgen oorzaak kan een parasiet genaamd Demodex folliculorum, engels, ogen, mijt, heeft het maakte je wimpers comfortabel. Wij zullen u vertellen wat zijn de tekenen van een mijt besmetting en hoe je kunt ontdoen van de vervelende huisgenoot.

Mijten bij de hond – Heb je besmet?

Oog, huisstofmijt kan worden overgedragen van dieren en de mensen, zodat huisdier eigenaren zijn bijzonder kwetsbaar. Vooral omdat honden zijn meer kans te worden besmet met mijten, moeten de eigenaars van honden laten hun hond niet slapen in het bed. In de nacht Demodex folliculorum is met name actief, dan is de mijten uit de follikels en Wandelen naar de wimper per wimper.

Voorkomen van het licht, en zelfs als het klinkt ongemakkelijk, goed uit te komen in de open als we naar bed gaan. Ze paren en zich te vermenigvuldigen en sterft af na twee tot drie weken. Hun nakomelingen blijven van het proces, echter, legt Norman Herskovich, AMERIKAANSE oogarts.

In het Algemeen: Huisdieren verhogen mijten het risico voor het verzenden met de Ogen. Factoren zoals blootstelling aan de zon, alcohol, Roken, Stress, warm en kruidig voedsel en plotselinge veranderingen in temperatuur kunnen bijdragen aan de mijten vermenigvuldigen.

Kijk in de spiegel – gebogen over je wimpers?

Bovendien voortdurend jeukende en geïrriteerde ogen, kan ook de wimpers beschadigd. Eye, de huisstofmijt voedt de cellen van het haarzakje, waardoor het worden geschrapt of verplaatst. Daarnaast zijn de mijten kunnen letsel veroorzaken, zorgen ervoor dat de huid verhornen cellen van de follikel. Dit kan worden gezien als een zichtbaar Storting op de wimpers. Een permanente infectie van de haarzakjes kan uiteindelijk zelfs leiden tot een verstoorde groei van de wimpers, wimpers in de verkeerde richting groeien, en dus het hoornvlies als gevolg van de constante wrijving daarnaast irriteren.

Omdat de ogen kunnen mijten dragen bacteriën op hun oppervlak, bedreigend Ooglid en het hoornvlies ontsteking veroorzaakt door invasieve streptokokken en stafylokokken.

Hoe kom ik af van het oog mijten?

Naast de voorzorgsmaatregelen voor de omgang met huisdieren regelmatig wassen is aan te raden, als het oog dient aan te raken op het beste zo weinig als mogelijk is, om te voorkomen dat de Transmissie. In plaats daarvan, deskundigen adviseren om het reinigen van de ogen met een zachte doek en een vijf-procent van de tea tree oil twee keer per dag. De oogarts kan het verwijderen van het onder de microscoop, de overige mijten en de eieren van de oogleden. Als dat niet helpt, kunt u bellen met de bacteriën die de ontsteking van de ogen, met antibiotica van het lichaam.

Geef een reactie