Oedeem als gevolg Gezwollen benen

Venen fit halten mit Wadengüssen verringert Risiko auf Ödeme
Hij die houdt zijn aderen te passen, bijvoorbeeld met Wade gietstukken, vermindert het risico van Oedeem ontwikkelen van de praktijk Vita onthult waarom fitte aderen van belang zijn, en hoe te voorkomen een slechte bloedsomloop en Oedeem te voorkomen.

Bijna iedere vrouw kent het: Op warme dagen, na een lange tijd Zitten of Staan, de manchet van de kous is aanzienlijk op de onderbenen. Soms is de enkels zijn zelfs gezwollen, de benen, tintelingen of zwaar aanvoelen. Wat is de achter – en wanneer actie nodig?

De oorzaken van been zwelling zijn er veel, zegt de aderen deskundige Prof. Dr. Eberhard Rabe. Hart zwakte, een nierziekte of een zogenaamde lymfoedeem. In de meeste gevallen, maar de aderen zijn de schuld. Wanneer een ader arts, ader specialisten, vandaag de risico-en pijnloos te controleren.

Hoe werkt een Oedeem?

In het geval van de warmte, de bloedvaten verwijden. De slagaders kunnen dit compenseren door middel van kleine, rond u draait de spieren. In het geval van de aderen deze vasculaire spieren ontbreken. Hier, het bloed wordt getransporteerd via de spier pomp, zodat de beweging van de skeletspieren, de richting van het hart. Kleine Kleppen in de aders voorkomen dat het bloed terug kan stromen. De schepen zijn zeer breed en ook de spier pomp blijft uit door een gebrek aan beweging, dan poelen met bloed in de aderen. De aderen zijn lekkende kleppen. Meer en meer bloed oefent een grotere druk uit op de wanden van het schip. Tot slot vocht uit het bloed wordt ingedrukt in het omliggende weefsel. Het is een vasthouden van vocht, Oedeem. Zoals zwelling treedt vaker op, dit is een waarschuwing en moet worden verduidelijkt. Want je doet niets, echter, kan worden vernietigd door de veneuze kleppen permanent.

Goed voor de aderen koude Wadengüsse, veel beweging en regelmatige Hoog zijn de benen, zegt Prof. Raven. De voeten moeten op zijn minst op het Hart niveau. Aderen crèmes zorgen voor een aangenaam en koel, met een grote invloed op de zwelling tendens is niet wetenschappelijk bewezen maar. In tegenstelling tot de medische compressie kousen (van de apotheek). Dit voorkomen door nauwkeurig gemeten druk, bloed in de aderen opbouwt. Dit voorkomt verdere schade aan de aderen, zegt Prof. Raven. In de medische winkels, de kousen zijn precies goed. Dit is cruciaal, omdat het warenhuis, goederen, oefenen vaak, te laag, of, erger nog het afdrukken op de verkeerde plaats. Sommige medische huizen, zijn het werken met deze computer-gestuurde 3D-meting van processen.

Let op: In geval van een plotselinge, eenzijdig, of pijnlijke zwelling, moet u een arts raadplegen. Het kan een trombose, Veneuze obstructie. Het bloed lost stekkers, en hij dwaalt in de longen, is er een risico, soms levensbedreigende longembolie.

Geef een reactie