Nu het vaccin tegen Ebola

In der Schweiz wird nun ein Ebola-Impfstoff getestet
In Zwitserland hebben gemeld 120 mensen vrijwilliger bij het testen van nieuwe Ebola-vaccin. In Zwitserland, het is nu al een veelbelovend Ebola-vaccin voor het experimenteel testen van de fase op de mens is toegestaan. De drug kan snel komen te gebruiken en volgens de verklaringen van de onderzoekers, de verandering in de huidige Ebola crisis.

Als het Zwitserse Agentschap voor de toelating van nieuwe geneesmiddelen (Swissmedic) in een persbericht gemeld gemeld voor de studie, 120 vrijwilligers. De campagne wordt ondersteund, wat leidt tot een reeks van klinische Proeven door diverse onderzoeksinstellingen in de Verenigde Staten en Engeland, van de world health organization (WHO).

Het Ebola-vaccin op basis van een genetisch gemodificeerde chimpansee Adenovirus (Ebola Zaïre Chimpansee Adenovirus). In het kader van deze studie, de agent toegediend aan gezonde vrijwilligers als de medische staf in de strijd tegen het Ebola-epidemie in West-Afrika. Onderzocht worden, onder andere, de veiligheid van het Ebola-vaccin en het vermogen tot een immuunrespons.

Het Ebola-Vaccin kan niet vermenigvuldigen

De verkregen resultaten van het onderzoek vormen de basis voor de latere studies met duizenden onderwerpen om te plannen en veilig uitvoeren.

Het Ebola-vaccin is opgebouwd uit niet-levensvatbare virussen, die zijn uitgerust met de genetische Blauwdruk van een Ebola-Eiwit. Het einde van September 2014, ingediende aanvraag voor toelating tot de medische proeven op mensen werd beoordeeld in het licht van de steeds groeiende Ebola-epidemie in een snel afgehandeld en goedgekeurd.

Hamburg-harburg, 29. Oktober 2014

Geef een reactie