Nu de natuurlijke Anti-Baby-pil voor de man

Onderzoekers hebben ontdekt dat een Plant die in Indonesië al eeuwen succesvol in het voorkomen van – en van de mannen. Op deze Basis, een natuurlijke pil is ontwikkeld voor de man die veilig en zonder hormonen. De praktijk Vita heeft de feiten.

Voor meerdere jaren, wetenschappers van de Universiteit van Airlangga onderzoek in Indonesië naar een anticonceptie voor de man. Nu de resultaten van een klinische studie zijn gepubliceerd, met ongeveer 350 vrijwilligers, waaruit blijkt dat de pil voor mannen met de preventie van de veiligheid van rond de 99 procent, is bijna net zo veilig als de Anti-Baby-pil voor de vrouw (van 99.1 tot 99,9 procent).
 

Pil voor mannen: anticonceptie zonder hormonen-Cocktails

De speciale functie van de nieuwe pil is dat de mannen worden gevoed door de voorbereiding geen hormonen. De belangrijkste component van de zogenaamde mannelijke pil is een extract, was samengesteld uit de in Indonesië, groeiende Gendarussa-Bush (Vitex negundo). De bladeren van de Plant worden gebruikt op het eiland staat al eeuwenlang door mannen als een natuurlijke kruidengeneeskunde, bijvoorbeeld in Teeform voor de preventie.

Die Pille für den Mann

De preventie van het gebruik van natuurlijk. Wordt geëxtraheerd van de werkzame stof voor de mannelijke pil uit de bladeren van de struik Gendarussa

Het werkzame bestanddeel van de Gendarussa struik niet hormonale de reproductieve systeem, maar verzwakt een specifiek enzym dat verantwoordelijk is voor het feit dat een zaadcel kan doordringen in de eicel van de vrouw. De Anti-Baby-pil voor de man maakt sperma zo kaal – technisch zijn ze volledig operationeel is, neemt u een beslissende impuls – met andere woorden, de stootkracht.

De dagelijkse pil voor de man

Paar hat Sex

Pil voor de man: In Indonesië is het een realiteit, en binnenkort in Duitsland?

Is genomen met de pil voor de mens, net als de Hanger voor de vrouw – waarschijnlijk ooit een dag. In de traditionele behandeling van de Gendarussa struik als een anticonceptiemiddel, het zal kook de planten alleen nodig een half uur voor de geslachtsgemeenschap en genomen.

De studie heeft aangetoond dat zelfs met een regelmatige inname van de Gendarussa extract nauwelijks bijwerkingen, vooral in vergelijking met het hormoon Cocktails die nemen veel vrouwen dagelijks. Na de afzetting van de pil voor mannen duurt het, volgens de onderzoekers, ongeveer 30 dagen, totdat het gewenste effect wordt verminderd op de bevruchting vermogen van het sperma te vullen.

Hamburg-harburg, 6. December 2014

Geef een reactie