Nooit vader werd geboren en nog steeds

Een Amerikaans Echtpaar voldaan aan zijn verlangen naar kinderen, die door kunstmatige inseminatie. Echter, na de geboorte van hun kind, de schok was groot: Een paternity test was negatief. De reden hiervoor is dat De Baby komt uit de ongeboren tweeling van de mens.

Na de geboorte van haar zoon, had een Paar van Washington, een Verrassing: Een bloedtest bleek dat de Baby ‘ s bloedgroep is AB – hoewel zowel de ouders hebben bloedgroep A.

Dit maakte de ouders zitten en kennis te nemen en u wordt gevraagd een vaderschapstest. Het resultaat was een schok: De man was er niet, volgens de test resultaat van de vader van de baby. Een tweede Test bevestigde het resultaat.

De vader is een genetische oom van het kind

Het Echtpaar verdacht, de schuld ligt bij de kliniek die had uitgevoerd van de kunstmatige inseminatie, en geloofde in een mix-up van sperma. Maar het enige andere Stel in de kliniek die dag was een Afro-Amerikaanse – in het geval van een mislukking van de opdracht, de Baby had een donkere huidskleur.

Het Echtpaar van Washington bleek Barry Starr van de Stanford-Universiteit, loopt het Blog Vraag een geneticus. Deze adviseerde de ouders om deel te nemen een bijzonder bedrijf, met een meer gedetailleerde genetische analyse. Als het rapport van de labs kwam terug, analyseerde de genetica-expert is het resultaat voor u. Hij sprong op me: oom. Het zou een ouder-kind relatie had, zou je zien dat 50 procent van de verwante DNA. Neef / nicht, als het een oom of neef, zijn in verband met 25 procent. Deze man en zijn zoon waren in verband met 25 procent, aldus Barry Starr van de krant de Tijd.

Het DNA van het ongeboren tweeling in het sperma

Maar hoe was dat mogelijk? Tijdens de zwangerschap, de cellen tussen de moeder en het Embryo, en ook tussen de tweeling in de baarmoeder te worden vervangen. De tweeling broer van de vader van Washington overleed tijdens de zwangerschap en opgenomen van de baarmoeder van de moeder – dit is heel gebruikelijk en wordt genoemd Vanishing-Twin-syndroom. Maar voordat het zover is zijn tweeling broer had genomen van een aantal cellen van hem en dus een deel van zijn DNA. Het bijzondere van dit geval: In het geval van de broeder geabsorbeerd cellen bleek de zogenaamde embryonale cellen die uitgroeien tot eicellen of sperma. Alleen door het toeval, de nooit-geboren Embryo nog een nakomelingen.

Een sperma-analyse van de man bleek dat dit bevat 90 procent van haar eigen DNA, en tien procent van zijn broer. Zo is hij de vader en de oom van zijn kind op hetzelfde moment.

Hamburg-harburg, 30. Oktober

Geef een reactie