Nooit meer infecties van de urinewegen

Cranberries gegen Harnwegsinfekt
Cranberry ‘ s zijn rijk aan waardevolle inhoud, de urinewegen infecties preventie en duurzaam zijn, het risico van een terugval minimaliseren bijna elke vrouw is bekend met het Verbranden van een infecties van de urinewegen. Een nieuwe studie toont aan hoe de klachten effectief kan voorkomen dat, en waarom, vooral Zwangere vrouwen kunnen profiteren van het.

Ongeveer elke tweede vrouw in arbeid in de loop van haar leven een keer met een blaasontsteking. Ongeveer tien procent van de ziekte komt drie keer of vaker gedurende het jaar. Vaak een korte voldoende onder koeling, bijvoorbeeld als u al zittend op een koud bankje, en de typische symptomen zijn: een constante druk op de blaas, pijn en Branden tijdens het urineren show.

Degenen die het krijgen, krijgt meestal antibiotica voorgeschreven. Maar meer en meer Artsen adviseren om cranberry ‘ s, met name infecties van de urinewegen, ze oefenen hun antibacteriële, diureticum, en krampstillend effect. Gedroogd, als sap of extract in capsule vorm, ze zijn niet alleen van vitaal stoffen bommen, maar ook een waar wonder wapen tegen bacteriën: 100 gram vruchten bevatten tot 40 milligram Vitamine C, Vitamine B-2, natrium en fosfor. Ze zijn ook rijk aan kalium, en is een waardevolle cel te leveren beschermende stoffen.

Blaas infectie met Cranberries voorkomen

Een recente studie toont aan dat Een Cranberry-extract is ook duurzaam zijn, het risico van een terugkerende urineweginfectie kan het minimaliseren van de infectie. De terugvalTarief kan worden verlaagd, volgens een studie, na 12 weken van het nemen van het Cranberry-extract tot 33 procent. De proantho cyaniden van de rode bessen om te voorkomen dat de vestiging van bacteriën in de cel wanden van de blaas en de nieren waar ze een ontsteking kunnen veroorzaken. Het resultaat is dat ziektekiemen niet kunnen vestigen in het slijmvlies en worden uitgescheiden in de urine.

Cystitis in de zwangerschap? Cranberry ‘ s te beschermen!

In de zwangerschap, het risico van een blaasontsteking vastleggen aanzienlijk verhoogt. Door de hormonale veranderingen. Hij zorgt ervoor dat de urine-systeem. Ziektekiemen hebben het gemakkelijker doordringen in de urinebuis. Indien onbehandeld, kan de infectie gevaar voor het Ongeboren kind: Een vroeggeboorte of een miskraam tot gevolg. Gynaecoloog onderzoekt daarom de urine van de Zwangere vrouwen op ziektekiemen. Als er een infectie aanwezig is, voorschrijven door de Artsen uit voorzorg antibiotica, complicaties voor moeder en kind. Veel vrouwen zijn sceptisch, als u antibiotica te krijgen in de zwangerschap voorgeschreven door uw arts voor de vrees dat de mogelijke bijwerkingen van de geneesmiddelen kunnen schadelijk zijn voor uw Baby. Aanstaande moeders kunnen daarom profiteren van de preventieve werking van Cranberry: twee glazen cranberrysap (om te drinken het beste sap, dan smaakt bitter) de dag van de bubble shooters.

Hamburg-harburg, 7. Oktober 2016

Geef een reactie