Nooit kalf krampen!

Bei einem Wadenkrampf fehlen dem Körper häufig Mineralstoffe
In het geval van een kalf kramp stoffen die aanwezig zijn in het lichaam is vaak mineraal. Een goede leverancier om te voorkomen dat NüsseMit deze simpele tips, kunt u zichzelf beschermen effectief tegen spierpijn en krampen in de benen en andere pijn in het been.

Een tekort aan Magnesium is een trigger voor krampen in de kuit

De krampen classic-kalf, want er is vaak een gebrek aan het Mineraal fout. Een Magnesium Supplement kan helpen. U kunt in de apotheek voor advies. Zorg ervoor dat uw flessen water: Het bevat 100 milligram Magnesium per Liter.

De vele mineralen voor spierkrampen

Op de lange termijn, een uitgebalanceerd dieet met veel van het mineraal helpt u materialen om krampen te vermijden. Je eet zo veel volkoren producten, noten en veel vers fruit en groenten.

Spieren rekken voor kuit kramp

Als Eerste hulp maatregel voor het kalf, krampen, het is bewezen dat het oprekken van de spieren. Je trekt te voet in de richting van het Scheenbeen. U kunt til uw voet ook nauw montage tegen een muur.

Kneipp om de spieren te ontspannen

Kalf krampen kunnen ook een gevolg zijn van stoornissen van de bloedsomloop in de aderen. Met regelmatige Kneipp gietstukken jezelf te beschermen tegen ader problemen. Het uitvoeren van de koude waterstraal van de rechter hiel op de buitenste kant van het kalf tot over de knie en op de binnenkant weer naar beneden. Op het linker been en herhaal, ga dan naar de zolen van de voeten te gieten. Een of twee keer per dag. Altijd koud om te stoppen!

Quinine verlicht de pijn

Een weefsel gemaakt van de Kina, het sulfaat van de zogenaamde Quinine, helpt binnen de kortste tijd. De supplementen (uit de apotheek) direct bij de Overgang van de zenuw naar de spier en het verminderen van de prikkelbaarheid. Dus de China te verminderen schors niet alleen de frequentie van het kalf en krampen, maar ook hun kracht, als ze zich opnieuw voordoen.

Geef een reactie