Nieuwe therapieën voor prostaat problemen

Sägepalme bei Prostatabeschwerden
De zaag Palmetto is een zeer effectieve kruiden therapeutisch middel bij de behandeling van goedaardige prostaatvergroting. In vergelijking met de Orthodoxe medische drugs, het zaag Palmetto extract helpt om zonder NebenwirkungenMit leeftijd, meer en meer mannen van de plassen zijn getroffen, zoals de goedaardige vergroting van de prostaat drukt op de blaas. Een nieuwe studie bewijst dat De zaag Palmetto verlicht het ongemak op een natuurlijke manier.

Te vroeg, te laat of pijnlijk traag: Elke vijfde man van 50 jaar heeft problemen met het water. Van de ruim 70-jarigen heeft ongeveer tweederde worden beïnvloed. Oorzaak is een goedaardige vergroting van de prostaat – hetgeen betekent dat er geen kwaadaardige kanker groei. Niettemin, de ziekte een belasting voor het dagelijkse leven. De Drugs te helpen in de strijd tegen de overmatige groei. Vooral de vaak voorgeschreven Alfa-blokkers zijn echter bekend hebben soms ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals erectiestoornissen en depressieve stemmingen. Spaanse wetenschappers hebben onderzocht, in samenwerking met de urologische kliniek, de polikliniek, de invloed van een kruiden-Therapeutisch middel om de goedaardige vergroting van de prostaat wetenschappelijk.

Saw Palmetto helpt de prostaat problemen

Het resultaat is een zaag Palmetto extract bij patiënten met benigne prostaathyperplasie (BPH) is vergelijkbaar effectief zijn als een Alfa-Blokker en reductase remmer met een betere verdraagbaarheid. In de studie 1.713 BPH patiënten ouder dan 40 jaar. Van deze, 153 (8.9%) in eerste instantie kreeg geen therapie (afwachtend), 1.204 (70.3%) met een monotherapie bestaande uit een Alfa-Blokker, saw Palmetto extract, of een reductase remmer, 356 (20.8%) ontvangen een combinatie-therapie, bestaande uit een Alfa-Blokker en saw Palmetto extract, of een Alfa-Blokker en reductase remmer

Saw Palmetto supplementen zijn zeer goed te verdragen

Vegane Ernährung schützt vor Prostatakrebs

Die eet veganistisch te kampen hebben met een lager risico op prostaatkanker

De klachten werden verzameld door de zogenaamde Prostaatvergroting Impact Index (BII). Na zes maanden, vergelijkbare verbeteringen in alle drie de behandeling groepen zich liet en de drug therapy was superieur te afwachtend. De zaag Palmetto extract was aanzienlijk beter verdragen dan de BPH-stoffen: bijwerkingen van saw Palmetto extract (geen invloed van de bloeddruk, en de seksuele functie), onder Alfa-Blokker monotherapie (ejaculatie stoornissen, hoge bloeddruk) en sub-reductase remmer monotherapie (Erectiele disfunctie). Het algemene tarief van bijwerkingen was lager in de combinatie therapie van de Alfa-blokkers en reductase remmers met 30.5 procent, aanzienlijk hoger dan de monotherapie. De combinatie van saw Palmetto extract met een synthetische drug is echter niet geleid tot een toename in de snelheid van de bijwerkingen.

Veganistische voeding verlaagt het risico op prostaatkanker met 35 procent

Nu hebben onderzoekers ontdekt: Die is in zijn dieet van uitsluitend plantaardige producten, en alle voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong, te vermijden, kan het risico van prostaatkanker met 35 procent. Dit is het resultaat van een onderzoek werden onlangs gepubliceerd in het tijdschrift American Journal of Clinical Nutrition. Onderzoekers van de Loma Linda University (USA) analyse van de eetgewoonten van zo ‘ n 26.000 mensen om te zien hoe ze worden in verband met het risico van kanker. U kon rekenen 1.079 gevallen van prostaatkanker. Slechts acht procent Kampioenen van het vegetarische dieet. Veganisten verschillen voornamelijk in het feit dat ze eten meer fruit, groenten, noten en sojaproducten.

Hamburg, 4. Maart

Geef een reactie