Nieuwe therapie echografie tegen de ziekte van Alzheimer

Die Hand einer Pflegerin hält die eines alten Mannes
Australische onderzoekers hebben een nieuwe methode van behandeling voor de ziekte van Alzheimer entwickeltMit een nieuwe vorm van therapie Australische onderzoekers in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer hebben een beslissende stap voorwaarts. Leren hoe het nieuwe proces werkt.

1,2 miljoen duitse experts lijden, volgens schattingen van de ziekte van Alzheimer. Met de toenemende levensverwachting, de Ziekte zal toenemen – onderzoekers daarom streven in de wereld, op zoek naar nieuwe therapieën tegen de ziekte.

Dus de wetenschappers van het Queensland Brain Institute in Australië. In hun huidige studie, testten zij een nieuw wapen in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer: echografie.

Eiwit deposito ‘ s met een echografie te verwijderen

De exacte etiologie van de ziekte van Alzheimer is nog niet opgehelderd. Wetenschappers vermoeden echter dat eiwit deposito ‘ s (zogenaamde Plaques) in de hersenen een rol spelen in de klomp en de verbindingspaden tussen de synapsen blokkeren – dus zenuwen niet meer in staat om te communiceren met cellen aan elkaar en het gaat om geheugen stoornissen.

In hun experimenten, de Australische onderzoekers behandeld in de hersenen van Alzheimer zieke muizen met ultrasone golven. Zo wisten ze te verwijderen 75 procent van de muizen die het eiwit deposito ‘ s. Het resultaat is dat In het geheugen testen, de ultrasoon-behandelde muizen presteerden aanzienlijk beter dan muizen in een onbehandelde controlegroep en hun geheugen de prestaties is zelfs vergelijkbaar met die van gezonde muizen.

Hamburg-harburg, 13. Maart

Geef een reactie