Nieuwe studie: in een gezonde borstvoeding

Eine Mutter stillt ihr Baby
Borstvoeding bereidt baby in de buik optimaal op het vaste voedsel – dit blijkt uit de nieuwe AMERIKAANSE Studie, beschermt baby ‘ s die borstvoeding geven pijn in de buik – een recente Amerikaanse studie toont. Leer hier waarom dit zo is en wat zijn de voordelen van Borstvoeding voor moeder en kind.

Onderzoekers aan de Universiteit van Carolina Chapel Hill wilde vinden in hun recente studie of de nutritionele impact in de eerste maanden van het leven, hoe goed een kind is in staat om te tolereren dat de overgang naar vast voedsel.

Om dit te doen, wordt u begeleid baby ‘ s en hun moeders door hun derde week van het leven totdat ze 14 maanden oud. Zij onderzochten hoe de darmbacteriën van de kinderen ontwikkeld. Zij vonden significante verschillen tussen baby ‘ s die alleen borstvoeding te krijgen en degenen die daarnaast of uitsluitend Formule-food. In het geval van baby ‘ s gevoed geheel van de melk van de moeder, de onderzoekers vonden 20 verschillende bacteriën in de darm, die niet in de andere.

Het geven van borstvoeding de overgang naar vast voedsel makkelijker

Studieleider Dr. Andrea Azcarate Peril: Wij hebben gevonden dat exclusieve Borstvoeding zorgt voor een bacteriële omgeving die de baby aan vast voedsel bereid. Kinderen, die in aanvulling op, of alleen die met de fles gevoed, de afwezigheid van vele belangrijke bacteriën. De onderzoekers vermoeden dat de pijn een reden voor frequent maag-en buikkrampen bij baby ‘ s.

De verklaring voor het fenomeen: Als een moeder haar kind de borst geeft, krijgt de Baby de melk van een aantal hormonen en gezonde bacteriën geserveerd in de darmen verteren van vast voedsel. Echter, het voeden met de fles grijpt in de bacteriële milieu van de darm, dat dit voordeel weer ongedaan gemaakt.

5 meer voordelen van borstvoeding

  • Gezondere Baby: de melk van de moeder versterkt het immuunsysteem van de baby – borst gevoede kinderen hebben een lagere incidentie van longontsteking, griep en maag-darmaandoeningen zoals diarree.
  • Lager risico voor Sudden infant death syndrome: het geven van borstvoeding verlaagt het risico met ongeveer de helft, studies tonen.
  • Gezonder gewicht: degene Die borstvoeding als Baby, als kind, jongere en volwassene is minder kans op overgewicht – dit is bewezen door talrijke studies.
  • Minder allergieën: baby ’s die zijn Formule-om voedsel te krijgen, last hebben later meer kans op allergieën dan baby’ s die borstvoeding krijgen.
  • Ontspanning voor de moeder: het geven van Borstvoeding, stress verlaagt het niveau en de bloeddruk van de moeder – het vermindert ook je kans op een postnatale depressie.
  • Hamburg, 10. Februari

    Geef een reactie