Nieuwe richtlijnen van de WHO: hoeveel suiker is veilig

Ein Holzlöffel mit Zucker
Zes theelepels suiker per dag, volgens de WHO, onschadelijk voor de Healththe DIE heeft gepubliceerd een nieuwe aanbeveling voor de dagelijkse suiker consumptie. Hoeveel suiker we eten, zonder enige schade op? Hier leert u het.

Chocolade, cake, limonade: Als wij voor deze Traktaties, dat doen we niet vaak, zonder een slecht Geweten. Omdat ze te veel suiker en maakt bekend dick, slechte tanden en kan bijdragen aan ziekten zoals Diabetes.

Verslaafd aan suiker

Nu zul je misschien denken: Mijn tanden zijn goed en ik heb genoeg sporten om de calorieën te verbranden van suiker, ik hoef me niet te houden aan de standaard. Dit kan een gevaarlijke vergissing. Omdat grote hoeveelheden suiker schade aan niet alleen zorgen dat u verslaafd. De American Psychiatric Association definieert Verslaving door middel van drie pijlers: intoxicatie, intrekking en Verlangen. Experimenten met ratten zijn nu in staat om te bewijzen dat alle drie de criteria worden voldaan.

De overmatige consumptie leidt niet alleen geluid, maar verhoogt ook het Verlangen. Zoals cocaïne, de zoetstof zorgt voor een ware Explosie in het beloningscentrum van onze hersenen. Talloze biochemische boodschappers die het signaal van de Goede dingen. Meer van hetzelfde! Suiker is niet alleen gemanipuleerd onze hersenen cellen. Een hoge consumptie van suiker interfereert ook met de spijsvertering, verhoogt de productie van Insuline in het lichaam, wat bijdraagt aan de groei van kanker cellen in de alvleesklier, zegt verslaving onderzoeker Mark Pereira. In feite, een studie toont aan dat al twee glazen gezoete frisdrank per dag kan verhogen het risico op pancreaskanker met 87 procent.

Maatregel tegen de wereldwijde Obesitas-epidemie

De wereldwijde Obesitas de strijd tegen de epidemie versterkt de organisatie van hun richtlijnen op dagelijkse suiker consumptie. De vorige aanbeveling is een Maximum van tien procent van de dagelijkse calorieën uit suiker. Nu, DIE eraan toevoegt, beter maken dat vijf procent, dus een maximum van 25 gram suiker per dag – het equivalent van ongeveer zes theelepels. Degenen die zich aan deze richtlijnen, verminderd volgens de WHO, het risico voor Obesitas en tandbederf.

De experts waarschuwen vooral van suiker in verwerkt voedsel zoals bevroren pizza of Ketchup. Suiker dat van nature in de melk en vers fruit, wordt niet beschouwd als kritische, heeft hij, volgens deskundigen informatie geen schadelijke effecten op de gezondheid.

Hamburg-harburg, 5. Maart 2015

Geef een reactie