Nieuwe hoop voor patiënten met Parkinson

Betroffenen beginnen die Hände zu zittern
De eerste waarschuwingssignalen: In veel gevallen, de handen beginnen te schudden. Tremoren, verlamming of hallucinaties: het begin van De Implantatie van een brain Pacemaker kan de symptomen verlichten. Plus: De Vroege Symptomen Test

De ziekte van Parkinson wordt vooral geassocieerd met de Tremor van de handen. En met oude mensen. In feite, de eerste symptomen, maar komen vaak voor na de leeftijd van 50 jaar. Sinds de leeftijd van. Een gemiddelde van twaalf jaar, het zal duren tot de Patiënt naar de Zorg.

Elke tweede duitse familie van vandaag is al aangetast door de ziekte. Echter, de onderzoekers hebben nu een sensationele therapie-succes. Wij leggen uit wat u moet weten over de ziekte van Parkinson:

1. Shaking Palsy

Spreken, Slikken, Schrijf: Alles wordt steeds trager en trager. En dat is omdat ze diep in de hersenen een paar zenuwen stop cellen die de productie van een neurotransmitter: dopamine. Medicijnen kunnen Worden in de eerste vijf jaar van de trage beweging van de onveilige en ongecontroleerde Trillingen. En het gevoel van normaliteit. De Artsen noemen de Honeymoon de huwelijksreis van de ziekte.

Na dat, geleidelijk weg te geven aan de shaking palsy in de controle van het lichaam. In Weerwil Van Medicijnen. De betrokkenen zijn soms niet in staat om uw voeten te Gaan verhogen. Vaste Bevriezing bevriezing op de plek, het, het betekent in de technische taal. Dit zijn geen ‘Off-fase, waarin niets meer is gaan meer en vaker en langer. Stress verergert de symptomen. De normale dingen, zoals het Invullen van een formulier met bevende handen de terugkerende nachtmerrie.

2. Hulp voor de hersenen

Sinds tien jaar ondertussen, worden routinematig gebruikt hersenen-pacemaker voor ernstig zieke patiënten. In een tot twaalf uur continu gebruik, dunne elektroden in de hersenen geplaatst worden en een batterij-aangedreven pacemaker in de schouder gecontroleerd. Deze is geprogrammeerd door de arts met behulp van een afstandsbediening via een radioverbinding. Of het kan worden aangepast aan de behoeften van zelfs de patiënten zelf. De gevreesde Off-fases ongeveer 50 procent verminderd. Op dezelfde manier als de drugs. Het Schudden tot 70 procent!

Nu werd onderzocht in een internationale studie van het gebruik van de pacemaker zich bevindt, is ook in een vroeg stadium van de ziekte: het einde van de Huwelijksreis – periode. De kwaliteit van leven van de patiënten verbeterde sterk en het effect duurt dat jaren. Vooraanstaande wetenschappers zelfs aannemen dat de richtlijnen voor de behandeling van Parkinson patiënten zal nu fundamenteel veranderen.

3. Een Gezond Dieet

Genezen de ziekte van Parkinson is niet, tot vandaag, want van de ziekte de oorzaak is nog niet onderzocht. Maar er zijn dagelijks tips die kunnen verlichten van het lijden: de noodzaak voor een Gewone koffie Drinken, bijvoorbeeld, optimaal ten minste drie kopjes per dag – heeft een preventieve werking.

Een nieuwe AMERIKAANSE studie met 49 000 deelnemers heeft ook aangetoond dat mannen en vrouwen die regelmatig bessen eten, minder kans hebben op de ziekte van Parkinson. Verantwoordelijk voor het beschermende effect van flavonoïden, de zogenaamde secundaire plantaardige stoffen. Bijzonder rijk aan plantenstoffen, Bessen en citrus vruchten, zoals Grapefruit. Dit is de eerste studie die onderzocht de relatie tussen flavonoïden en de ziekte van Parkinson risico, legt Prof. Xiang Gao van de Harvard School of Public Health in Boston. Onze resultaten geven aan dat de flavonoïden, met name een groep van hen dat anthocyanen, een neuro-beschermende effect van en het risico voor de ziekte van Parkinson te verminderen kan. Nog een sprankje hoop.

Hier is de link naar de Test:

Geef een reactie