Nieuwe hoop voor leukemie

Layla mit ihrer Familie
Dat Layla kan nog leven en met je familie te spelen, dankzij een nieuw type van leukemie therapie die het kleine meisje Layla van Londen nog in leven is, dankzij de vechtlust van hun ouders – en hun Artsen, ontvangen een hoog risico: u wilt om haar te geven een midden dat was nog niet eerder getest op mensen. In uw geval zou kunnen helpen in de toekomst voor velen Bezorgd.

Met drie maanden, kleine Layla ziek Richards van Londen naar leukemie. De diagnose veranderd de familie leven abrupt: Toen ze drie maanden oud was, gingen we met haar naar de dokter en vertelde hem dat het gemakkelijk was. Haar hartslag was een beetje snel, je had een hoge stem, nam niet meer melk. We namen haar mee naar een ziekenhuis in de omgeving, en na een half uur kregen we te horen dat ze leukemie had, zegt Layla ‘ s moeder Lisa zei tegen de BBC.

Layla was het lijden van de zogenaamde acute lymfatische leukemie, die vaak kinderen het slachtoffer worden. De Artsen begonnen met de behandeling onmiddellijk – echter geen chemotherapie, noch beenmergtransplantatie te verslaan. De dag dat we vertrokken met de Transplantatie unit na zeven weken, ze vertelden ons dat ze had een terugval en het is niet goed voor je zou zien, zegt Lisa. Na het begin van de instorting, Layla Artsen zagen geen Kans – ze geadviseerd hun ouders om naar huis te gaan en te genieten van de rest van de tijd met haar dochter.

Echter, de ouders niet akkoord met dit voorstel. Ik denk het niet, zegt Layla vader, Ashleigh. We waren altijd meer druk. De opgeslagen Layla ‘ s leven. Omdat hun Artsen een uitzondering gemaakt en nam een groot risico: ze toegediend om het meisje een drug die nog nooit eerder is getest in mensen.

Hoe werkt de therapie?

Wat zijn de vormen van leukemie zijn er?

Er zijn acute en chronische vormen van leukemie. Terwijl de Acute lymfatische leukemie (ALL) treft vooral kinderen, Acute myeloïde leukemie (AML), vooral bij volwassenen. Ook de voormalige Minister van buitenlandse Zaken Guido Westerwelle (FDP) lijdt aan een acute Vorm van leukemie.

De Chronische myeloïde leukemie (CML) is goedgekeurd door een bepaalde genetische Mutatie. In de loop van de ziekte, chronische kunnen overgaan in een acute Vorm. De Chronische lymfatische leukemie (CLL) ontwikkelt zich vooral in de ouderenzorg. Bepaalde cellen van het immuunsysteem degenereren en zijn niet meer operationeel. Het gevolg is een verhoogde vatbaarheid voor infecties.

De werkzame stof is speciaal aangepast immuun cellen van een donor, de gerichte leukemie cellen en vernietigen. Door een minimale Verandering in de cel DNA, de franse ontwikkelaar van de drug voorkomen dat de getransplanteerde immuun cellen, de cellen van de patiënt weergeven als indringers en aanvallen. Het medium werd geïnjecteerd met Layla en toen kreeg ze een tweede beenmergtransplantatie. De therapie voorgesteld: Vandaag, Layla ‘ s lichaam is vrij van leukemie.

Met de eerste test van de nieuwe cel therapie loopt op andere onderwerpen wordt niet verwacht voor het volgende jaar. Geneesmiddelen met een vergelijkbare werking zijn al in een vergevorderd stadium van goedkeuring. Het verschil in deze producten: ze zijn gemaakt voor elke patiënt afzonderlijk. Aan hem worden gevonden in de immuun cellen, die vervolgens worden opgestuurd naar een lab en aangepast voordat ze worden geïnjecteerd terug in de patiënt. In het geval van Layla, deze mensen-en-getest betekent niet kon worden toegepast omdat er nog voldoende immuun cellen. Wereldwijd, wordt het nieuwe proces heeft gezien voordelen aan deze agentia: Het wordt geassocieerd met een significant lagere kosten – en logistieke kosten.

Echter, een vertraging van een mogelijke toelating van de nieuwe cel therapie voor jaren. Want zo veelbelovend als in het geval van de kleine Layla – voor zover het een geïsoleerd geval. En aangezien uw therapie is pas een paar maanden, niet kan worden gesproken, maar van een definitieve genezing. Voorafgaand aan de goedkeuring, de agent moet worden getest op vele andere patiënten.

Echter, het leven van Layla ‘ s familie is veranderd, de therapie is reeds: En zo is het vandaag, het staat er, lacht en giechelt, zegt Ashleigh van de BBC. Ze was zo zwak vóór de behandeling, het was verschrikkelijk. Ik ben gewoon dankbaar voor deze kans.

Hamburg-harburg, 6. In November

Geef een reactie