Nieuwe App voor ouders met preemies

Ein kleines Frühchen liegt im Bett
Voor ouders van Premature is de tijd na de geboorte van een geweldige uitdaging en een nieuwe App gericht om u te helpen, u te meisternDas het Universitair ziekenhuis van Dresden en de duitse Stichting voor Zieke pasgeboren ontwikkeld, een App voor ouders van premature baby ‘ s, voor het vergemakkelijken van het Starten van een gezin. Wat de nieuwe App kan alles doen?

Ouders waarvan de kinderen duidelijk te vroeg geboren of ziek, en de angst in de eerste paar maanden voor het Voortbestaan van hun baby’ s, om zich comfortabel te voelen tijdens de intramurale zorg in het ziekenhuis en in de vroege dagen thuis omgaan met je kind soms nog niet voldoende veilig, aldus de psycholoog in de NICU van het Universitair ziekenhuis van Dresden, een privé-docent Dr. Jörg Reichert. Hier is een dagboek kan helpen. De ouders moeten leren, met geen medische Feedback of begeleiding van ervaren verpleegkundigen op de behoeften van uw kind. Dit is in de premature baby ’s is het bijzonder moeilijk, want je kunt Express slecht dan andere baby’ s, wat is er mis met je.

De gratis App Neo-App#dagboek te geven de betrokken ouders een Overzicht van de ontwikkeling van uw kind en helpen hen te krijgen in het omgaan met hun nakomelingen snel aan de veiligheid. Naast Instructies voor de verzorging van de pasgeborene, en een telefoonnummer te zoeken in de agenda-functie is in het hart van de Neo-App#dagboek.

Dagboek in App-Vorm

Door de vele kleine veranderingen en successen in de behandeling zal opgeschreven worden, merken de ouders, in toenemende mate de ontwikkeling van hun kind, legt Prof. Mario Rüdiger, hoofd neonatologie van het Universitair ziekenhuis. Vooral later, toen de ouders bezoek alleen op bepaalde data met uw kinderen uw kind de arts of het ziekenhuis, kan de agenda voor de patiënt en de behandelend arts een belangrijke herinnering te laat geen Detail over het hoofd gezien.

Sinds 2012, de Dresdner ziekenhuis dagen tweedehands boeken, de ondersteuning van ouders van te vroeg geboren met een vooraf bepaalde structuur. De ring in boekvorm dagboek is inmiddels overgebracht naar de Smartphone-App, om andere klinieken een snelle en eenvoudig te gebruiken.

Opmerkingen van ouders voor ouders, afspraakherinneringen, of een verklarende Woordenlijst met uitleg van medische woorden zijn mogelijke uitgangspunten, ons aanbod verder uit te breiden, legt Prof. Mario Rüdiger. De Neo-App#dagboek back-up ongevraagd persoonlijke gegevens van de gebruikers. Alle gegevens blijven op het apparaat. En ook de beslissing van de vraag of Artsen kunnen gebruik maken van de vermeldingen in het dagboek, is de verantwoordelijkheid van de ouders.

Hamburg-harburg, 15. Januari

Geef een reactie