Nieuw type van Diabetes ontdekt

Ein Diabetiker misst seine Blutzuckerwerte
Veel van de type 2 diabetici zijn van een normaal gewicht, de AMERIKAANSE onderzoekers vermoeden dat een voorheen onbekende Vorm van Diabetes leidenUS-wetenschappers hebben ontdekt dat er een nieuwe Vorm van Diabetes die wordt geactiveerd noch Zwaar, noch door een gebrek aan Insuline. U vermoedt dat ongeveer 20 procent van de diabetici zijn getroffen ongeveer 65 van hen.

Obesitas wordt beschouwd als de grootste risicofactor voor Diabetes type 2. Echter, niet alle patiënten met overgewicht, met Ongeveer tien tot 20 procent van hen hebben een normaal gewicht. De reden hiervoor zou kunnen zijn dat deze mensen hebben geen Diabetes type 2, maar een andere Vorm van de ziekte hebben gevonden onderzoekers van het Salk Instituut voor Biologische Studies in de VS, La Jolla. In muizen, ontdekten ze een eerder onbekende oorzaak voor Diabetes – dit kan ongeveer een vijfde van de mensen met diabetes boven de 65 jaar. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift de natuur.

Wat is het verschil tussen de reeds bekende vormen van Diabetes?

Het hormoon Insuline is verantwoordelijk voor het regelen van de bloedsuikerspiegel. Het bindt zich aan het oppervlak van de cellen van het lichaam, en zorgt ervoor dat je de suiker uit het bloed worden gefilterd en worden gebruikt als brandstof op te slaan. Zo voorkomt u dat verhoogt het suikergehalte in het bloed te hoog.

Bij gezonde mensen, de alvleesklier produceert Insuline, deze productie werkt niet bij mensen met type 1 Diabetes. De reden is een storing van het immuunsysteem: het aanvallen van de Beta-cellen van de alvleesklier voor de productie van insuline is verantwoordelijk. Het Probleem bij type 1 diabetes is dat het lichaam produceert geen Insuline de bloedsuikerspiegel moet worden gereguleerd door insuline spuiten. Type 1 Diabetes komt meestal in de adolescentie.

Diabetes Type 2 komt het meest voor bij oudere leeftijd, dus hij is ook wel ouderdomsdiabetes genoemd. Voor meerdere jaren, maar het wordt ook steeds vaker voor bij jongere mensen en zelfs bij kinderen. De reden voor dit is De belangrijkste risicofactor is van Obesitas. Aangezien er meer en meer overgewicht en obese kinderen, is ook van invloed op deze leeftijdsgroep meer en meer.

Overgewicht en obesitas kunnen leiden tot het lichaam reageert minder en minder naar de bestaande Insuline – dat is, de cellen absorberen minder suiker uit het bloed. Vetweefsel, in het bijzonder de maag, releases messenger stoffen, die bevordering van een insuline-resistentie.

Het lichaam streeft er naar, eerst en vooral, de weerstand met een verhoogde productie van Insuline te compenseren. Echter, met de tijd, hij is overweldigd, en de productie van insuline gaat weer omhoog. In het resultaat van de bloedsuikerspiegel.

De term type 3 Diabetes andere, zeldzame vormen van de ziekte zijn samengevat.

Wat is de nieuwe Vorm van Diabetes?

De voorheen onbekende Diabetes-de Vorm van de AMERIKAANSE onderzoekers ontdekten in experimenten met muizen. Vooral de oude en magere dieren werden getroffen. De Overactiviteit van een bepaalde soort van immuun cellen, zogenaamde Regulatoire T-cellen (TReg-cellen) heeft geleid tot de ontwikkeling van insuline resistentie. Muizen met een tekort van TReg cellen beschermd waren tegen deze vorm van Diabetes, maar waren in staat om door middel van Obesitas-geïnduceerde Diabetes type 2. De vermindering van de TReg-cellen door medicamenteuze behandeling leidde tot het feit dat het lichaam reageert beter op Insuline.

Of deze nieuwe Vorm van Diabetes, treedt ook op in de mens, is nog open. Echter, de studie leider en zij zijn van mening dat ongeveer 20 procent van de diabetici zijn getroffen ongeveer 65 van hen, namelijk, wie krijgt de leeftijd Diabetes zonder overgewicht. Met de juiste medicatie, uw bloed kan worden ingesteld bloedsuikerspiegel beter. Daarnaast zijn de onderzoekers hopen dat hun studie verandert de perceptie van het risico met betrekking tot Diabetes. Omdat het van mening is dat een normaal gewicht die mensen zijn in de voorkant van de zogenaamde ouderdoms-diabetes, wordt op grote schaal gebruikt. Echter, volgens de nieuwe bevindingen, Overgewicht speelt in ten minste 20 procent van de mensen die Getroffen zijn in de pathogenese van de ziekte is niet een rol.

Hamburg-harburg, 19. In November

Geef een reactie