Niet zonder een bezoek aan de apotheek

Eine Reiseapotheke ist wichtig auf Reisen
Een reis naar de apotheek is belangrijk, de drugs hebben een snelle klaar om eindelijk vakantie! Maar vergeet niet: Zelfs in de mooiste weken van het jaar dat u ziek kunt worden. Welke inentingen nodig kunnen zijn en welke medicijnen u moet verpak het in – hier vindt u praktische tips.

Ongeveer vier weken voor de aanvang van de vakantie dient u de standaard vaccinaties vernieuwen. Dit geldt vooral voor tetanus (Tetanus), difterie en polio (Poliomyelitis). Afhankelijk van de bestemming van de andere belangrijke inentingen. Iedereen die van plan is een Wandel-vakantie, moet tegen het begin van de zomer meningitis (overgebracht door teken) vaccinatie. Voor zuid-Europese bestemmingen is het ook aanbevolen Hepatitis a vaccinatie. Virussen die leiden tot deze ontsteking van de lever, bijvoorbeeld over schelpen, in een salade of in verontreinigd drinkwater. Rabiës (hondsdolheid) wordt overgebracht door de wilde honden in Roemenië, tyfus is schering en inslag in Turkije, en in Delen van Oost-Europa, is er Cholera. Voor de lange afstand reizen, Hepatitis B, gele koorts Vaccinatie en malaria profylaxe waarschijnlijk worden aangevuld.

Op vluchten goedkeuring vergeet niet

Natuurlijk moet je alle middelen die je nodig hebt mee naar huis nemen op een regelmatige basis, zoals bloeddruk verlagende medicijnen, Diabetes medicatie of anti-Reuma medicijnen, neem een voldoende hoeveelheid. Het beste wat je kan pakken van deze onderdelen van de handbagage, zodat in het geval van een verloren koffer is in het kort het aanbod. Iemand die chronisch ziek is, moet rekening worden gehouden met het bewijs (bijv., pacemaker-Pass) op het lichaam. Iemand die in behoefte van vloeibare medicijnen of Sprays, moet in de vlucht, een medische verklaring van een arts te reizen om te dragen.

Ook blaar pleisters niet vergeten

De meeste van de toeristen worden geplaagd door diarree ziekten. Onbekend eten, warm klimaat en de Stress van de reis zelf leiden tot het immuunsysteem kan niet weren van de vaak het lichaam van een onbekende ziekteverwekker. Een echte zaak stop van de werkzame stof loperamide. Dit kan echter alleen worden genomen kort, omdat de diarree-veroorzakende bacteriën blijven in de darm. Zachter hulp van droge gist extract, de bacteriën worden vernietigd.

Iedereen die van plan is om een Bus of boot reizen, moet je een voorraad geneesmiddelen tegen reisziekte (in de apotheek). Ook een geneesmiddel tegen hoofdpijn of pijn in de rug. Er zijn ook supplementen die u kunt nemen, zonder water. Als u worstelt om te reizen vanwege de veranderde omgeving, met constipatie, zijn de zogenaamde Laxane ( van de apotheek). Voor een rustige slaap zelfs met dunne kamers van Valeriaan voorbereidingen op de muren. Veel vrouwen hebben last van het vooral in de zomer vakantie op vaginale schimmel. Hier is er een ongecompliceerde supplementen die helpen om snel (vraag bij de apotheek achteraf). Vakantiegangers moeten dragen de voorzorg van de dressing en genoeg blaar pleisters, in de dagen van de bagage. Zodat u uitgerust in geval van verwondingen, kneuzingen en pijnlijke voeten.

Geef een reactie