Niet alleen tegen rimpels: hyaluronzuur mond geneest droge

Hyaluronsäure wirkt Mundtrockenheit entgegen
De zuigtabletten opgenomen hyaluronzuur bindt het water, en de mond handelingen droogte te entgegenSie is één van de meest onderschatte ziekten: droogheid van de mond. Het Lijden is niet alleen uiterst ongemakkelijk, het bevordert ook ontstekingen, tandbederf en mondgeur. Hyaluronzuur kan helpen verlichten van het ongemak.

Nek krassen? Hees? Stem manier? Dit is vooral tijdens de koude seizoenen van het jaar zijn niet ongewoon, Omdat de droge lucht berooft de slijmvliezen, de vocht. Dus, de dunne beschermende film is verloren, die meestal via de luchtwegen. Een andere reden kan worden medicijnen (bijvoorbeeld hoge bloeddruk), die leiden vaak tot droogheid van de mond. Die heeft, als gevolg, een droge keel, keel clearing vaak, die stammen van de stembanden.

Met een Hydrogel tegen de droogheid van de mond

Ook in het geval van heesheid in een Fluistering, maakt de zaak nog erger. Het is beter om het te bevochtigen van de slijmvliezen van lange duur. Hier kunt u gorgelen met bijvoorbeeld zout water kan helpen – of roman zuigtabletten met hyaluronzuur. Dit bindt water en zorgt voor vocht in de nek. In combinatie met een Hydrogel die fungeert als een beschermende laag voor de keel, om te voorkomen dat de tabletten, dus ook verkoudheid. Omdat de goed doorbloede slijmvliezen, de beste verdediging tegen ziekteverwekkers.

Geef een reactie