Net als een heleboel van sport voor een stukje taart?

Zo verleidelijk als de zoete lekkernij is ook – voor velen, het zorgt voor een slecht Geweten. Helemaal niet nodig! Want er zijn vele kleine tweaks waarmee u een hoeveelheid calorieën kunt besparen zonder dat iemand het merkt – ik beloof het!

Vlokken in plaats van noten

Er is geen twijfel dat noten gezond zijn, en zieke – helaas, je hebt een heleboel calorieën. Een goed compromis: Vervang de helft van de noten door licht geroosterd malse havermout.

Glans Stuks

De kers als de bekroning is een must op elke taart? Vacht hem dierbaar voor het bakken met een eidooier-melk-mengsel, vervolgens een mooie Glans, en de cast is overbodig.

Alleen de lage-vet

Een eenvoudige, maar effectieve tip: maak alleen Gebruik van laag-vet zuivelproducten voor het bakken. De smaak maakt het geen verschil, maar een positief effect op de vet-en calorie-inhoud van de taart.

Boter slaan

In de tussentijd de koeling rek in de supermarkt wel een beetje van het laag-vet-Alternatieven. In plaats van normale Boter, zijn er ook half-vette boter. Het vervangen van een derde van het totale bedrag van de door de Lichte variant, zal niet van invloed op het bakresultaat. Of vervang de helft van de Boter met de yoghurt. Het deeg is altijd veel meer sappige en zachte.

Minder zoet

Cake bevat suiker – natuurlijk! Maar vindt u niet dat hij vaak een zoete track? Goed nieuws: Ongeveer een derde van de opgegeven in het recept hoeveelheid suiker die je kunt weglaten veilig. Het bakresultaat is niet aangetast, en de taart is nog lekker.

De juiste Vorm

Wie heeft er behoefte om te bakken een mal te maken van een siliconen. Het voordeel van dit is Een siliconen mal hoeft u niet te vet hem licht in met een dikke laag Boter. Het deeg gevuld kan worden. Let op: Bij het bakken in siliconen vormen kan verleng de baktijd keren.

Calorie-vrij aroma

Om te Verfijnen in plaats van de taart met de standaard vanille suiker, kunt u gebruik maken van het merg van een vanillestokje. Bespaart ook een paar extra calorieën.

Taart in de calorieën in controleren

Soms is het een fluitje van een cent. Maar hoeveel calorieën er in een chocolade cake en wat u moet doen om hem terug met de opleiding? De grafiek brengt het jou!

Das steckt in einem Kuchen

Het is in een taart

Geef een reactie