Net als een heleboel van sport voor een frisdrank?

Een cola in de bioscoop is een van de vele in de dezelfde manier als voor de Popcorn, of nacho ‘ s. Hoe groot van een last is een werk uit de kleine weer zondigen? We zullen onthullen! Ook: 3 redenen voor een frisdrank herroeping, terugbetalen.

In frisdranken, suiker is overvloedig vrucht. Lastig: het is niet alleen twee keer zo snel, bovendien, de fructose laat ook het urinezuur uit te stijgen. Dit kan leiden tot een jicht-aanval.

Cola en frisdranken worden alleen suiker bommen, maar bevatten ook veel fosfaat. Het omvat deze stof op een dagelijkse basis in grote hoeveelheden, Stort het Calcium in het bot wordt belemmerd. Dit bevordert Osteoporose.

Frisdranken aanval van het tandglazuur. Speeksel kan dit zuur te neutraliseren, maar dit duurt ongeveer een uur. Gedurende deze tijd, moet je niet schoon dus, want van de stof abscheuert anders, de al aangetast tand. Het is beter om te wachten na het eten de helft of een uur, en de mond en dan gewoon krachtig spoelen. Als dit niet werkt, doet het op de manier te werken, kan een tandheelkundige zorg te kauwen kauwgom.

Alternatieve groene Cola?

Coca-Cola Leven is de naam van de nieuwe Versie van de bruine douche, die nu overal in de supermarkten. Dat klinkt gezond, ziet er goed uit, met dank aan groen label en bevat in feite ook Stevia – dus gezonde suiker. Niettemin, het is gewoon een slimme reclame truc. Als gevolg van de groene Cola drankjes noch gezonder noch aanzienlijk suiker armer dan andere zacht.

Hoe om zich te ontdoen van ongewenste calorieën van de drankjes?

Kleine zonden moeten van tijd tot tijd. Die verbiedt op alles, wordt al snel ontevreden, en straalt het naar zijn omgeving. Met deze trainingen, train je de Cola.

Das steckt in einer Cola

Dit is in een Cola

Geef een reactie