Natuurlijke remedies: Deze middelen echt helpen

Natürliche Heilmittel
Natuurlijke remedies vormen een echt Alternatief voor synthetische drugs darHomöopathie, Schüßler zouten, herbal drugs, natuurlijke remedies zijn net zo gevarieerd als de natuur zelf. De praktijk Vita legt uit wat de patiënt moet zoeken en wat natuurlijke remedies echt werken.

Aan het begin van een fout – een van de gevolgen van de medische geschiedenis. De Meissen Vertaler, Samuel Hahnemann lezen dat de actieve ingrediënten van de Cinchona boom te helpen tegen Malaria. Hoewel hij is gezond, hij probeerde het medium. En plotseling lijdt aan een koorts symptomen vergelijkbaar met Malaria. Artsen schrijven dit effect van vandaag, een China schors Allergie. Maar Hahnemann trekt een andere conclusie: Als het gaan om het leuk te genezen door.

Is homeopathie alleen een Placebo?

Wat triggers in Gezonde ziekte-tekenen, om Zieken te genezen. Een vreemd idee. Echter, vandaag de dag, sommige 220 jaar later, is het uitgegroeid tot één van de meest succesvolle takken van de alternatieve geneeskunde: homeopathie. Honderden Centrale belofte van genezing of verlichting van de verschillende symptomen. De werkzaamheid van deze middelen is niet aangetoond dat tot nu toe door de klinische studies goed. Geen wonder, want voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, de moderne homeopathie gebruikt om de methoden van de 19e eeuw. Eeuw: Een groep gezonde personen gedurende een bepaalde periode van tijd, een specifiek extract en vermeld de volgende symptomen. Dit is vervolgens gebruikt voor het afleiden van een mechanisme van actie. Een Product over griep-achtige symptomen, wordt het beschouwd als een remedie voor precies dat. Echter, In veel gevallen, homeopathie echt werkt. Artsen zijn altijd zo verbaasd over hoe homeopaten helende effecten. En zie Placebo-effecten.

Wat is het effect van Schuessler zouten?

Dit geldt ook voor de zogenaamde Schüßler zouten. Het is aan minerale zouten, waarvan de gave is om de minerale balans van het lichaam weer in balans. Volgens de huidige stand van de wetenschap is de basis voor het recept zou een bloedonderzoek waaruit de identiteit van een defect. Maar u kunt ook artsen die het voorschrijven van deze medicijnen, op de zogenaamde face-analyse. Na een catalogus van bepaalde kenmerken in het gezicht gebreken worden bijgehouden. Dus een grijsachtige huid van de kin op te duiden op een tekort aan kalium fosfaat. Maar er is nog geen hard bewijs voor een dergelijke verbinding. De methode is arbitrair, onwetenschappelijk, en vaak leidt tot een foute diagnose. Maar: Tot op vandaag, zweren duizenden genezen patiënten naar het effect van de mineralen. Wie geneest, is goed, zegt Prof. Dr. med. Matthias De Tabel. Maar ik zou er niet op rekenen.

Alleen de tijd-geteste natuurlijke remedies zijn betrouwbaar

Aan de andere kant, er zijn ook natuurlijke middelen die worden vervaardigd onder strenge medische aandoeningen en hun doeltreffendheid is bewezen door talrijke klinische studies. Ze vertegenwoordigen een echt Alternatief voor synthetische drugs. Daarnaast is getest, natuurlijke remedies worden vaak beter verdragen. Daarnaast is de productie en belasting van het milieu in het Algemeen, veel minder dan de synthese van chemische drugs. Wanneer een homeopathische Globuli niet goed werken, patiënten moeten niet verbaasd zijn, zegt Professor tabel. In het geval van een goedgekeurd en gecontroleerd de werkzame stof uit de natuur, bijvoorbeeld de Ginkgo-extracten, in het geval van geheugenstoornissen – kunt u ervan uitgaan dat hij helpt in bijna elk geval. Daarnaast, zo ‘ n natuurlijke remedies werken meestal beter met synthetische medicijnen combineren in een homeopathische extracten of Schüßler zouten.

Geef een reactie