Natuurlijke immuniteit tegen Ebola: Veel van de mensen zonder het risico van Infectie

Immun gegen Ebola
Onderzoekers beweren dat de meerderheid van de mensen zou ook beschermd worden zonder dat een beschermend pak tegen Ebola-virus. De reden voor dit is Een natuurlijke immuniteit. Ebola is een van de meest dodelijke ziekten in de wereld. Maar wat als het Virus kan uitbarsten bij de meeste mensen in de waarheid, maar al de poging van het immuunsysteem onmiddellijk vernietigd zou worden?

Een recente studie door de Universiteit van Texas vond dat na een Ebola-uitbraak, als de op dat moment in West-Afrika boos – niet alle mensen met de dodelijke ziekteverwekkers kunnen infecteren.

Geen Ebola symptomen, ondanks infectie

In feite, zijn er veel aanwijzingen dat de mens een natuurlijke immuniteit tegen het Ebola-Virus, en zonder lijden. Een studie toont bijvoorbeeld aan dat 71 procent van de mensen die in zeer nauw contact met Besmette en positief voor Ebola testen, geen Ebola symptomen verschenen.

Een andere studie toont aan dat 50 procent van de mensen die contact opnemen met Ebola-patiënten had en dan nog niet ziek, tekenen van infectie werden opgespoord.

De onderzoekers leggen dat het waarschijnlijk is dat er zelfs in West-Afrika, de meerderheid van de mensen tegen Ebola immuun zijn zonder ooit te hebben om de symptomen van de ziekte.

Healing met het bloed van de andere?

De studie roept hoop voor een nieuwe behandeling om de huidige Ebola-epidemie. Onderzoekers proberen te genezen langer gebruik van bloedtransfusie Ebola-Geïnfecteerd. In dit geval, het bloed van mensen, die overleefde een Ebola-infectie, en dus antistoffen tegen de ziekteverwekker.

Door de ontdekking dat veel mensen immuun zijn voor Ebola, zonder zich eerder ziek was geweest, zou de kring van personen, die wordt uitgelegd als een donor voor een dergelijke genezing bloedtransfusies eindigt in aanmerking komt, is aanzienlijk te verhogen, dat zou de insluiting van het Ebola-epidemie, meer waarschijnlijk, studie auteur Julia Pulliam.

Daarnaast zou het mogelijk zijn om de zorg – en voor het testen van de medische staf in de aanloop naar de Ebola-immuniteit en, uiteindelijk, alleen de extra krachten zijn in het bijzonder hoog-risico-Plaatsen, die al op het risico om het contract aan het Virus.

Hamburg-harburg, 20. Oktober 2014

Geef een reactie