Natuurlijke hulp voor meer rust en Sereniteit

Frau hat Stress Bildschirmarbeit Topthema Lasea
Nervositeit, ronde gedachten, Problemen in het Werk en de angst van het niet maken van het alledaagse leven, resulteren in slaap in veel mensen aan – of angst, problemen op het Werk? De bezorgdheid voor de familie? Er zijn veel dingen die kunnen Beroven ons van de slaap. En er is hulp uit de natuur: lavendel, de mooie, zachte anti-Angst drug.

Kalmerende effect van de Lavendeldufts

Lavendel omgeeft ons met zijn heerlijke geur. Hij streelt de ziel, helpt ons om uit te schakelen. En kijk je mensen in het hoofd, deze rustgevende effect van de maatregel: In de zogeheten EEG, de hersenen golven zijn opgenomen, kunnen artsen zijn het lezen van de kalmerende werking van de Lavendeldufts.

Mensen Die De Ziekte Van Stress

Echter, lavendel kan nog veel meer: Een uittreksel uit de bloemen ook helpt het als u een ernstige verstoring van de slaap door Angst en rusteloosheid. Want in de stilte van de nacht onze Zorgen, log dan in het bijzonder dol op. Financiële problemen, angst voor verlies van baan of de Stress in het gezin, niet Beroven ons van de slaap door naar ons te komen in de eerste plaats om te rusten, of vier in de ochtend met een begin. Zelfs gedurende de dag, meer en meer mensen last hebben van angst en angst.

Wanneer angst wordt een ziekte

Lavendel als vielseitiges Naturheilmittel

De natuurlijke drug in lavendel helpt bij slaapstoornissen

We zijn niet in de tijd, het immuunsysteem van onze ziel, en uiteindelijk de ineenstorting. Burn-out, paniek aanvallen, depressie, zelfs hartaanvallen en allergische reacties op de rekening van onbehandeld Angsten. Het is daarom belangrijk, dat deze vicieuze cirkel zo snel mogelijk door te breken. Angst is de ziekte, als het onredelijk sterk, resulteert in een te vaak en te lang uitstraling, verlies van controle, en als de angst van situaties, situaties te voorkomen, waarschuwt Professor Dr. Siegfried Kasper van de Medische Universiteit van Wenen sterk.

Alarm in de hersenen

Paniekaanvallen worden veroorzaakt door de Amygdala (mandelkern), het gevoel midden in de hersenen. Meer en meer van de boodschappers zijn geproduceerd, die leiden tot overstimulatie van de hersenen cellen. Het resultaat is onrust en zelfs angst. Lavendel essentiële olie vermindert de secretie van messenger stoffen, die voor de Hyperexcitabiliteit van de zenuwcellen die verantwoordelijk zijn.

Zoals lavendel neemt ons mee naar de angst

Echter, hoe te behandelen? Is onder de indruk hier in studies, een geneesmiddel met de werkzame bestanddelen van lavendel bloemen (bijvoorbeeld Lasea, apotheek). De samenstelling van de werkzame ingrediënten zorgt ervoor dat belangrijke boodschapper stoffen van de prikkelverwerking in het zenuwstelsel komen weer in balans. Verschillende studies tonen aan dat De aard van de drug-behandelde patiënten zal voelen na een paar dagen evenwichtiger en beter kunnen slapen. In tegenstelling tot de slaap-of kalmeringsmiddelen maakt lavendel is niet afhankelijk noch moe tijdens de dag – en krijgt goed met andere geneesmiddelen. In vergelijking met andere kruiden preparaten zoals Valeriaan, de anxiolytische werking van het product is bewezen door studies, vertelt Professor Dr. Hans-Peter Volz van het ziekenhuis Schloss Werneck.

Geef een reactie