Nagel schimmel is de diagnose onmiddellijk door een arts

De nagel schimmel diagnose is vaak te wijten aan de symptomen: Witte of geelachtige verkleuring aan de rand van de nagel, of de nagel wordt het afbrokkelen.

De arts herkent de nagel schimmel op het eerste gezicht

In het geval van dergelijke typische symptomen van een leek, vermoedelijk vooral te zijn dat achter deze tekenen van een nagel schimmel zou kunnen verbergen. Echter, het is altijd aan te raden dat een huid arts (dermatoloog) om te zien of deze veranderingen van de nagel om opgemerkt te worden. De arts vaststelt dat een geval van onychomycose in het Algemeen, op het eerste gezicht, en kan de nagel schimmel diagnose onmiddellijk.

Ärztin entnimmt Nagelprobe für Nagelpilz Diagnose

Voor een beveiligde nagel schimmel diagnose, de arts zal een spijker steekproef van de aangetaste nagel

Voor nagel schimmel verschillende stammen in vraag

Echter, er zijn ook enkele ziekten die lijken op een nagel schimmel infectie, bijvoorbeeld, nail eczeem of psoriasis (Psoriasis). Dit moet worden onderscheiden van een nagel schimmel, is een grondige diagnose is absoluut noodzakelijk. Bovendien, verschillende schimmel-soorten ziekteverwekkers in kwestie. Alleen wanneer de paddestoel is vastgesteld door een laboratorium dat het onderzoek zorgvuldig, het kan ook worden gericht met medicijnen te behandelen.

Voor de nagel schimmel diagnose nail arts neemt monsters

In de eerste stap, de nagel schimmel diagnose, de arts ontsmet de nagel eerst met een 70% alcohol oplossing. Nadat hij neemt een monster door het snijden van de aangetaste nagel een stuk of meerdere stuks. In de meest voorkomende Vorm van de nagel schimmel, de zogenaamde distolateralen subungualen type, begint de infectie aan de voorkant of zijkant van de nagel en vordert in de richting van de nagel root. In dit geval is de arts verwijderd van een stuk van de nagel van de Overgang tussen aangetaste en gezonde nagel, er is meestal een veel paddestoelen te stoppen. Genoeg Materiaal te winnen voor een nagel schimmel diagnose te worden, in vele gevallen een medische frees wordt gebruikt.

Für eine Nagelpilz-Diagnose wird eine Pilzkultur angelegt

Een nagel schimmel diagnose, is het belangrijk om te weten wat voor soort paddestoel is. Deze is gemaakt in het laboratorium, een zogenaamde mushroom cultuur

Een Pilzkulutur zorgt ervoor dat de nagel schimmel diagnose

De zo verkregen voorbeeld van de nagel is vervolgens onderzocht in het laboratorium. Onder de microscoop al schimmel componenten in de uitgepakte nagel materiaal vaak, zoals schimmel draden (Hyphae) of sporen te detecteren. Dit heeft het voordeel dat de nagel schimmel is de diagnose snel. Echter, het resultaat staat niet toe conclusies te trekken over het exacte type van schimmels, daarom, vervolgens, bovendien, de zogenaamde schimmel worden gemaakt in culturen in het laboratorium. In dit geval, het laboratorium personeel, geënt op speciale voedingsbodems waarop de schimmels gedijen bijzonder goed. Na ongeveer drie tot vier weken, de exacte soort van schimmel kan worden bepaald.

Geef een reactie