Nachtmerrie Diabetes en injectie fobie

Eine Diabetikerin spritzt sich Insulin in den Bauch
Mensen met diabetes moeten inspuiten zelf regelmatig met Insuline – het Probleem is, als je een spuit fobie habenSue York (55) uit Engeland twee Lijden, die haar jarenlang leven een levende hel: Diabetes en een spuit fobie. Alleen een transplantatie hen verlost van de dagelijkse beproeving.

Bij mensen met diabetes, de alvleesklier produceert geen Insuline (type 1 Diabetes) of het lichaam reageert niet adequaat op de hormoon (type 2 Diabetes). Dus, uw bloedsuiker niveau stijgt niet op een ongecontroleerde manier, u moet inspuiten van een vraag van regelmatige Insuline en een zogenaamde Insuline-pen gebruikt, dat is gegraveerd in het vetweefsel onder de huid.

Maar wat gebeurt er als een diabetische heeft een injectie fobie? Dit is precies het geval met de Britse kunstenaar, Sue York (55). Voor de jaren, ze moest gezicht twee keer per dag met de Horror van de insuline-injectie: voor de injectie, trilde ongecontroleerd en moest gooien vaak uit angst. Er waren gewoon te veel naalden, te veel gaatjes in het vlees, zei ze tegen de BBC. Wanhopig probeerde ze verschillende therapieën, maar zonder succes.

De redding uiteindelijk bracht een pancreas transplantatie, dat is eigenlijk alleen gedaan voor diabetici met een zeer ernstige progressie van de ziekte in kwestie. Het is al twee jaar, waar ze probeerde het opnieuw en opnieuw doorgegeven, te overtuigen van de autoriteiten om u op de wachtlijst voor een donor-orgaan tot, uiteindelijk, de toestemming kwam.

Na afloop van de procedure, is het zo goed als nooit tevoren: ik heb geen problemen meer, een paar trappen lopen. Mijn huid is niet geel of grijs. Ik zie geen enkel punt in het voortdurend uitgeput. Ze is niet dankbaar voor deze Kans: ik weet wie mijn donor is, maar ik dank hem en zijn familie, met zijn ganse hart.

Wat is een injectie fobie?

In Duitsland, ongeveer twee en een half miljoen mensen last van een injectie fobie (Trypanophobie). Je bent zo bang voor injecties dat u het gazon van de gedachte van het hart, zweten en zwak in de knieën. Velen van hen hebben de neiging om te worden bij de aanblik van spuiten ging. Vermijd je arts bezoeken en belangrijke studies, om te gaan naar de confrontatie met de naald uit de weg.

Voor diabetici, een angst voor injecties kan soms bedreigend. De fobie wordt niet behandeld, patiënten hebben de neiging om te voorkomen dat de suiker van het bloed testen en Insuline-injecties, de naald is niet diep genoeg om te steken of te vroeg op uit te trekken. Het resultaat kan een dramatische verslechtering van de waarden. Vooral voor kinderen met Diabetes een spuit fobie stress – het besproeien kan dan gebruikt worden voor het hele gezin aan de beproeving.

Een transplantatie is echt de enige uitweg?

Een pancreas transplantatie is geassocieerd met tal van risico ‘ s. De operatie zelf kan leiden tot ernstige complicaties, dan is het risico van het lichaam afwijzing van de donor orgaan. Om dit te voorkomen, moeten patiënten nemen een leven lang zogenaamde immunosuppressieve middelen die het immuunsysteem onderdrukken – draagt het risico van infecties verhoogd.

Een transplantatie zal worden getekend, dus alleen voor zeer ernstige gevallen van Diabetes, terwijl, bijvoorbeeld, als de nieren hebben al mislukt, en regelmatige dialyse (bloed wast) is noodzakelijk.

Een donor alvleesklier is niet voor het gemak oplossing ook Sue York was de transplantatie een aanzienlijk risico. U en uw Artsen zagen de operatie als een laatste redmiddel. Maar voordat toevlucht tot dergelijke drastische middelen, diabetische patiënten met een injectie fobie zijn een aantal andere mogelijkheden, die in veel gevallen effectief en helpen om hun Situatie te verbeteren.

Wat te doen als een diabetische met een top-van-de fobie?

Diabetici met een spuit fobie hebben de mogelijkheid om te solliciteren voor een insuline pomp. Dit geeft rond-de-klok Insuline aan het lichaam en maakt het besproeien overbodig. Het moet echter worden veranderd voor een paar keer per week, de katheter, die gaatjes in de huid. Echter, de lagere frequentie van lekke banden kan een opluchting zijn.

De spuit fobie, zich te ontdoen van, is een cognitief-gedragsmatige therapie. In eerste instantie, aan het ontcijferen van de redenen voor de angst, en daarna, voor het bestrijden van de angst voor stap-voor-stap de confrontatie. In het geval van psychische stoornissen, zoals angst, of obsessief-compulsieve stoornis een cognitief gedrag is uitgegaan van de therapie van de wettelijke ziekenfonds. Hier kunt u op de hoogte degenen die Getroffen zijn

Een andere mogelijkheid is hypnose therapie, die gericht is op het beïnvloeden van het onderbewustzijn van de patiënt. Kinderen met Diabetes, en injectie fobie moet worden aangeboden bij een kinderpsycholoog.

Hamburg-harburg, 29. Januari

Geef een reactie