Na een tekenbeet: Zo ziek Avril was Lavigne

Avril Lavigne
De canadese zangeres Avril Lavigne trok een tekenbeet in een ziekte van Lyme zuNach maanden van speculatie over de gezondheid van Avril Lavigne onthulde het geheim nu: Door een tekenbeet, de zanger was besmet met een gevaarlijke ziekte.

Je voelde je kon niet ademen, niet praten, niet bewegen, gerapporteerd door Avril Lavigne, het Amerikaanse People magazine. De canadese zanger was ziek voelde voor de maanden, die kampt met vermoeidheid en duizeligheid gehad, maar de Artsen in eerste instantie vond geen oorzaak.

Het is pas na hun klachten in een Las Vegas vakantie met vrienden was onhoudbaar geworden, kreeg Avril Lavigne gediagnosticeerd Door een tekenbeet had ze besmet met een ziekte. Ondertussen, ze heeft hersteld met de steun van de moeder en de man thuis in Ontario, Canada.

Als de ziekte loopt

De ziekte van Lyme is een infectie met een bepaalde bacterie genaamd Borrelia, die worden overgedragen door teken. De huidaandoening beïnvloedt het zenuwstelsel en de gewrichten. Het eerste Symptoom is meestal een cirkelvormige roodheid op de injectieplaats. Een tot zeven maanden later, het gaat om de koorts en hoofdpijn, vaak brandende pijn zenuwen in armen en benen. Andere mogelijke symptomen van de gewaarwording en de verlamming in het gezicht. Zelden, ernstige gevolgen, zoals een brein ontsteking van de huid (Meningitis) of een ontsteking van de hartspier (myocarditis).

Tick-Gevoelige Gebieden

Een infectie met de ziekte van Lyme komt vrijwel overal. De situatie is anders in het geval van de tick-borne begin van de zomer meningo (FSME). Deze virale ziekte die veel voorkomt in bepaalde gebieden van Duitsland. De vaccinatie biedt een veilige bescherming van de bewoners van kwetsbare gebieden moeten daarom worden ingeënt. Hier vindt u de risico gebieden in Duitsland. Voor reizigers in kwetsbare gebieden is de vaccinatie nuttig – hier leer je waar in Europa en in de wereld het risico het hoogst is.

Hamburg-harburg, 2

Geef een reactie