Na een lange alcohol verslaving: Ben weer van de vogel is dood

Ben Wettervogel
De ZDF televisie-presentator Ben weer vogel nam op maandag op de leeftijd van 53 jaar, de Levende jaar weer omroeper van de ZDF, Benedictus vogel nam op maandag, na een lange alcohol verslaving en het leven. Hier kunt u leren hoe alcoholisme.

Volgens berichten in de media, de 53-jarige pas afgestudeerde Meterologe last van verslaving jaar aan alcohol en verloor hierdoor in augustus van vorig jaar zijn Baan bij ZDF. Op maandag, een bezorgde vriend waarschuwde de politie, omdat hij leek op een datum. Hulpverleners vinden de presentator dood in zijn appartement had hij schoot zichzelf. 24 jaar, Benedictus vogel, die had hernoemd zelf in Ben weer vogel had gemodereerd de ZDF en het weer aankondiging.

Dus alcoholisme ontstaat

Alcohol bestaat uit Ethanol, een gevaarlijke zenuw gif. Wie drinkt af en toe alcohol te genieten, heb je niets om Zorgen over te maken. Maar degene die drinkt om te veranderen zijn humeur te verliezen of om zich goed te voelen, is duidelijk aan het risico van verslaving. Privé-docent Dr. Peter Neu, een arts, een psychiater en verslaving deskundige van het Joodse ziekenhuis in Berlijn: Als de mensen drinken meer dan een pint bier van de dag, bent u al aangetast verslaving. Het grootste Probleem: De ziekte zich ontwikkelt verraderlijk. In de vicieuze cirkel van Verslaving, in veel gevallen, zonder zelfs te realiseren. De drug wordt ook geaccepteerd door de samenleving. Recepties, verjaardagen, diner – alcohol speelt altijd een rol.

Het hele lichaam lijdt

Een ander Dilemma in dit Lijden: Te veel consumptie van alcohol kan een lange tijd om te verhullen – zelfs in het bijzijn van hun Partner. De meerderheid van de Getroffen individuen ontwikkelen van geavanceerde strategieën. Je weet wanneer je kunt goedkeuren van een, zonder opgemerkt te worden. En, boven alles, mannen die een veel tolereren, bewonderd worden, zegt de expert. Het gebruikt dus er is niets te verbergen alcohol of wegzuschütten. Verslaafden zullen altijd een manier vinden om de drug. Met rampzalige gevolgen: alcohol schadelijk voor in de eerste regel van de lever. Dit zwaarlijvig en ontwikkeld in de tijd, cirrose van de lever. De gifstoffen niet kunnen worden verwerkt, is er een gevaar van het leven. Bovendien, alcohol verlamt de hersenen. Concentratie en geheugen lijden, de hele persoonlijkheid veranderd.

Beïnvloed zal professionele hulp nodig

Als vóór het Probleem ontdekt is het al te laat, en ook omdat veel mensen alcoholisme is een zwakte meer als een personage dan als een ziekte zien. Met een zwakke wil, die niets te doen heeft. Kan helpen, maar een therapie. Dr. Peter: Eerst en vooral, een ontgifting is niet nodig. Het gaat niet alleen thuis, maar moet worden uitgevoerd onder toezicht. Het gaat om ernstige lichamelijke ontwenningsverschijnselen. Dit leven is zelfs in gevaar. Alleen medicijnen kunnen verlichten. In een tweede stap, het gaat om de Psyche. Stakeholders hebben behoefte aan inzicht in de ziekte en van uw relaties en met je eigen biografie. De derde stap is de re-lid prestaties in het dagelijks leven. Zelfhulpgroepen zoals de Anonieme alcoholisten spelen een zeer belangrijke. Omdat de drang om alcohol te drinken gaat nooit weg. Dr. Nieuw: In een self-help group, is het mogelijk dat de drang om te delen impuls met anderen, en te domineren. Daarom wordt aanbevolen om in de eerste fase, er is een dag om te gaan.

Hamburg, 4. Februari

Geef een reactie