Na een 26 uur durende OPERATIE: een Siamese tweeling gescheiden

Ärzte bei einer Operation
26 uren de Operatie duurde, de Siamese tweeling meisjes gescheiden werden een riskante OPERATIE gescheiden Artsen in de VS Texas Children ‘ s Hospital, twee van tien maanden oude Siamese tweeling meisjes. In de Video zie je de eerste momenten na de procedure, en weten hoe het te doen om de meisjes nu.

De kleine Knatalye Hoop en haar zus Adeline Geloof kan Slapen voor het eerst in aparte bedden. Omwille van hun spectaculaire scheiding, zij hadden een gemeenschappelijk borst – ook het bekken, darmen, longen en lever waren aan elkaar gegroeid.

De Artsen hadden al begonnen met de planning van de interventie, zoals de meisjes waren nog steeds in de baarmoeder. Sinds je geboorte gewicht kwam tien maanden geleden met 1,6 kilo ‘ s van de wereld, je in de ICU. Vorige week, had bereikt een gewicht van negen kilo en de Artsen begonnen met de Operatie.

Video: Associated Press

De scheiding van de tweeling: CHIRURGISCHE complicaties

De operatie was niet zonder complicaties: Een meisje had na vijf uur, een scherpe daling van de bloeddruk en moest nieuw leven worden ingeblazen. Echter, na 26 uur, de Artsen van de familie in staat waren om te communiceren over de succesvolle scheiding. De kleintjes zijn, volgens de beoordeling van de Artsen in een kritieke, maar stabiele toestand. De komende maanden zult u doorbrengen in de ICU.

Dat de Artsen er in geslaagd het scheiden van de meisjes, is een grote medische succes. Een van 100.000 geboortes is statistisch gezien is die van een Siamese Zwillingspaars gezien. U hoeft niet een goede kans om te Overleven: de meeste sterven bij de geboorte of in de volgende weken. De chirurgische scheiding van een Siamese tweeling is niet riskant, vaak overleefde een van de kinderen. Gelukkiger de ouders van Knatalye Hoop en Adeline Geloof nu – omdat de Artsen zijn zeer optimistisch dat beide dochters hebben een goede rust.

Hamburg-harburg, 25. Februari

Geef een reactie