,,Na de brand een ongeluk kreeg ik een nieuw gezicht

Frau mit neuem Gesicht nach Verbrennungen
Huidtransplantaties en cosmetische chirurgie geholpen Mareike volgens uw brandt een nieuw gezicht. Uw familie is gelukkig om te weten dat u vandaag, meer dan ooit, te genieten van een gas explosie scheurde de jonge vrouw uit haar vorige leven. Zes jaar en 75 operaties later, is ze versterkt de ramp. Lees het ontroerende verhaal van de patiënt.

Vandaag, ik kijk weer in de spiegel, zegt Mareike R., en trekt je lippen. Een set dat was voor de jonge vrouw die enige tijd geleden, onvoorstelbaar. Omdat een ongeluk had misvormd haar volledig.

Het was de 3. In mei 2001, omstreeks zes uur in de ochtend. Mareike was alleen thuis. Hun twee dochters wonen met de vader, en van de Mareike gescheiden. Zoals altijd wilde ik zet een pot thee. Ik stak een wedstrijd en zette de gaskraan. Wat niet Mareike: De Knop op het fornuis was kapot. Er is te veel Gas werd uitgebracht en een heleboel van. Opeens zag ik een vlam, en dat was een enorme bal van vuur. Dan is een drukgolf door de kamer gooide me.

Je moet hier weg, anders zal je sterven in het vuur

Mareikes lichaam in brand stond. In shock, dat ze dacht: Je moet hier weg! Uit! Of anders zult u sterven! Ze strompelde verder van het appartement, rinkelde de deurbel bij uw buurman. Voor hen is het gezicht moet zijn geweest van een schok. Maar ze reageerde voor de geest op dit moment. Sarah S. gooide een jasje over Mareike, zet ze in de gootsteen en laat koud water over je lichaam. Toen ze verloor het bewustzijn en viel in een coma.

Een maand later werd ze weer wakker. Hun twee dochters zat op haar bed en hield haar Hand.

Ga je niet kijken beter in de spiegel

Ik heb meteen onthoudt alles en was gewoon blij dat mijn kinderen er niets gebeurd was. De schok kwam toen de Artsen zeiden: heb je brandwonden van de derde en vierde graad. 80 procent van uw huid worden vernietigd. Al het lichaam van haar, lippen, oogleden – in feite, alle contouren van een menselijk lichaam – waren verdwenen. Verbrand, met elkaar versmolten. Dat,en je ziet er niet beter in de spiegel, maar u kunt zich concentreren op uw genezing.

Het probeerde Mareike. Maar het was niet zo gemakkelijk om te voorkomen dat alle spiegels. Toen ik ging naar de badkamer, ik zette me een natte doek over de ogen op mij kijk niet. Uw verminkte lichaam, proberen niet te bekijken Mareike, hoewel hij was niet handelt dekken. Want ze was altijd TRANS-huid getransplanteerd.

Alleen met de morfine die ik kon nemen en de branden

Op dit moment is de pijn het ergst. Opnieuw en opnieuw door de bubbels barsten. Alleen met morfine, ik was in staat om te volharden. Na drie maanden, open wonden aan het groeien waren. Het medicijn is stopgezet. Langzaam, de voormalige Manager van een groot bedrijf te verplaatsen en opnieuw te leren. Eten, kleine Gebaren, hardlopen, alles wat ik moest leren. Mareike vochten terug tot leven – in het bijzonder voor hun twee dochters.

Echter, na vier maanden, gebeurde het: In het voorbijgaan, die je zag, je gezicht in een Venster. En was diep geschokt.

Wat ik zag was een Monster

Wat ik zag, was een Monster overal, littekens, en compleet zijn zonder haar. Zij gilde van de horror. En ingestort. Een maand de psychologen die nodig is om Mareikes moed opnieuw op te bouwen. Ik wil niet leven als een Monster. Ik was op het einde. Echter, de Artsen haar beloofd dat plastische chirurgie zou het verbeteren van haar uiterlijk sterk. Dat heb ik geleerd om weer positief denken. Ook de verzorging van mijn meisjes gaf me kracht.

Binnen vijf jaar, Monique 75 werd geopereerd. Voor specialisten in het Amerikaanse Boston klonten uw huid, Mareike werd gescoord piece at a time. Ik had pruiken gemaakt. Van een schoonheidsspecialiste, heb ik geleerd hoe om make-up over de littekens in het gezicht. Na elke OPERATIE haar Verschijning verbeterd.

Toch schaamde ze zich eerst in te gaan op de weg. Maar ik raakte er aan gewend. Daarnaast is mijn make-up techniek was zo perfect dat ik keek bijna normaal – ik had een nieuw gezicht.

Niettemin, Mareike was verbaasd dat chef-kok Marcel flirtte met haar. Bang om gekwetst te worden, om deze te blokkeren. Maar Marcel niet zou laten. Ik hou van je zoals je bent, zei hij. Ik zie niet in uw littekens. En ze leerde te vertrouwen weer. Ondertussen zijn de twee gelukkige ouders. Onze zoon is een Symbool dat je kunt maken met een bedrijf. Dit optimisme Mareike geeft nu andere brand slachtoffers bij uw Stichting,Bela Vivi. Hier Betrokken, medisch en psychologisch begeleid in een logische fit voor het leven na het ongeval. Ik wil u om uit te gaan zoals ik het ontstaan van de ramp.

*Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie