Multi-getalenteerde lever – Dus-het beschermt de gezondheid

De lever bestaat uit vele miljarden cellen en verbruikt ongeveer 20 procent van de totale hoeveelheid zuurstof in het lichaam. U moet ook. Hier kunt u leren wat hard werken is het maken van de multi-talent van de lever dagelijks.

Multi-Getalenteerde Lever

Wist je dat een mens zonder de lever kan alleen overleven voor een paar uur? Zoals het hart of de longen, het is een van de vitale organen en is ook de grootste klier in het lichaam. Hij weegt een volwassen ongeveer 1,5 kilo en verbruikt ongeveer 20 procent van de totale hoeveelheid zuurstof. De lever is nodig, maar ook omdat het een dag harde arbeid als de meest belangrijke chemische stoffen en recycling fabriek van het lichaam.

De Stofwisseling Centraal

Die Leber ist die Entgiftungszentrale des Körpers

De lever is het Ontgiften van het centrum van het lichaam

De lever wordt aangeduid als de Centrale chemisch laboratorium van het lichaam, omdat je cellen zijn betrokken bij de Honderden biochemische processen, bijvoorbeeld in de stofwisseling van eiwitten, suikers en vetten. Deze zijn voor het menselijk lichaam essentiële voedingsstoffen uit de lever en te bouwen of te converteren.

De lever is het control center dat regelt veel van de voedingsstoffen en energie-stofwisseling. Het is, bijvoorbeeld, grote hoeveelheden suiker, en dit in een bepaalde opslag van glycogeen te zetten. Als dat nodig is, bijvoorbeeld als er veel tijd tussen twee maaltijden, kunt omzetten in de lever, dit glycogeen weer in suiker en het bloed. Dus, het bloed wordt bewaard bloedsuikerspiegel constant.

Belangrijke Voedingsstof Opslag

De lever zorgt voor de nodige balans voor de andere zogenaamde macro-voedingsstoffen, de vetten en de eiwitten (proteïnen). Als er te veel koolhydraten ingenomen met de voeding, die de lever kan omzetten in vetten, die vervolgens worden opgeslagen in de vetweefsels van het lichaam. Daarnaast is de lever is in staat om op te slaan sommige vitaminen (A, D, E, K, foliumzuur en Vitamine B12) en sporenelementen zoals ijzer, zink, koper en mangaan en, indien nodig, terug naar de bloedbaan.

De vervaardiging van de vitale stoffen

Daarnaast produceert de lever de vitale stof, cholesterol, in de muren, onder andere voor de bouw van een stabiele cellijnen, maar ook voor de vorming van gal is nodig. De gal die in de galzuren afgebroken in de spijsvertering van de toegevoegde vetten voor hun opname in het lichaam. Sommige van de afbraakproducten van het lichaam worden afgevoerd met behulp van de gal sap en de darm.

De belangrijkste motor voor ontgifting

Dus, dag-tot-dag werk van onze lever is niet gedaan, maar verre van compleet: Onze multi-talent is voor de verwijdering en ontgifting van stoffen die verantwoordelijk is voor dat ons lichaam nodig heeft, of die schade kunnen toebrengen ons. De lever, dus zowel de eindproducten van de stofwisseling, zoals oude, beschadigde rode bloedcellen en bepaalde hormonen, evenals vreemde stoffen, zoals drugs en gifstoffen. Deze omvatten, bijvoorbeeld, alcohol of ammoniak, dat wordt geproduceerd als het eindproduct van de eiwit-stofwisseling. De levercellen filteren het bloed en zetten de stoffen tot onschadelijke stoffen: ammoniak, bijvoorbeeld ureum, dat vervolgens wordt uitgescheiden in de urine. Door gifstoffen uit het milieu, medicijnen, ongezonde voeding, bacteriën, parasieten of schimmels de lever ontvangt ook een hoop werk.

Grenzen van Regeneratie

De meest opvallende functie van de lever is het regeneratieve vermogen. Dit gaat zelfs zo ver dat getransplanteerde gedeeltelijke Lever kan groeien weer terug naar de normale grootte. Echter, vanwege de vaste lasten, ook de lever heeft zijn grenzen. Vooral te veel eten en de consumptie van alcohol kan verminderen de kracht van Regeneratie op de lange termijn.

Het resultaat van beschadiging en ontsteking van de levercellen of de meest voorkomende ziekte van de lever, de vervetting van de lever. Dit ontstaat voornamelijk door langdurig hoge consumptie van alcohol. Echter, de opname wordt voortgezet te veel calorieën en Overgewicht een verhoogde opslag van vetten in de lever. Dodelijk is dat er geen zenuw, zodat ziekten onopgemerkt blijven voor een lange tijd. Klachten zoals vermoeidheid en vermoeidheid zijn slechts zelden geassocieerd met lever-en vaatziekten.

Maak uw lever fit

Echter, in de mate dat het niet hoeft te komen. Je kan zelfs bijdragen aan de regeneratie van de lever: met een uitgebalanceerd dieet, een vermindering van Overgewicht, matige consumptie van alcohol en veel beweging. Ook een korte-termijn ontgifting vermindert de lever stress, zoals een Detox-kuur, u weggelaten enkele dagen of weken, zo volledig mogelijk op alcohol, koffie, sigaretten, Snoep en dierlijke vetten. Ondersteuning van een hoge dosis van mariadistel-extract (bijv. Legalon® 156 mg uit de apotheek) ter versterking van de regeneratie vermogen van dit multi-talent in je lichaam. De werkzame stof Silymarine ondersteunt de Regeneratie van beschadigde levercellen en verhoogt hun weerbaarheid. De milk Thistle is een effectieve kruiden medicijnen die de lever cellen worden getoond ter ondersteuning van de Regeneratie. Over een tot twee maanden en wordt ondersteund door meer lichaamsbeweging, voldoende frisse lucht en een uitgebalanceerd dieet, kunt u uw lever terug in vorm.

Verplichte tekst: Legalon® 156 mg. Werkzame Stof: Mariadistel Fruit Droog Extract. Toepassingsgebieden: Voor ondersteunende behandeling bij chronische inflammatoire lever lever krimp (cirrose van de lever) aandoeningen en de lever giftige stoffen-geïnduceerde (giftige) schade aan de lever. Het medicijn is niet bestemd voor de behandeling van een acute vergiftiging. In het geval van licht – tot donker-gele huid kleur, en gele verkleuring van de ogen geel wit (verslaving) moet een arts worden geraadpleegd. De behandeling met Legalon® 156 mg niet in de plaats het vermijden van de narcose oorzaken (bijv. alcohol). Om de risico ‘ s en bijwerkingen lees de bijsluiter en vraag uw arts of apotheker. Stand van de Informatie: augustus 2013, Rottapharm | Madaus GmbH, 51101 Keulen, www.rottapharm-madaus.de.

Geef een reactie