Mogelijk Ebola geneeskunde: het bloed van Overlevenden

Blutspende
Het bloed van de Overlevenden zou andere Ebola-patiënten op te slaan artsen een nieuwe behandelmethode voor Ebola-patiënten bespreken: Wat is de rol van de Overlevenden van de epidemie, spelen, leren hier.

Twee weken nadat hij overleefde zijn Ebola-en vaatziekten, de Brit Wil worden gevlogen Pooley in de Verenigde Staten, om te redden van zijn collega ‘ s. De Amerikaanse arts is Ebola – een donatie van bloed uit Zal Pooley om hem te genezen nu. De twee hadden eerder werkten in hetzelfde medisch centrum in Sierra Leone.

Antilichamen als geneesmiddel

In de strijd tegen de ziekte Zal worden gevormd Pooleys het immuunsysteem van het lichaam eiwitten, de zogenaamde antilichamen ingespoten in het bloed van de Amerikaanse arts, die ze kunnen leiden tot het herstel van de bouwsector.

De methode is nog niet uitgebreid getest, in individuele gevallen heeft geleid, maar tot Genezing. De Amerikaanse arts Kent Brantly ontvangen na zijn Ebola-infectie in Liberia, een bloed donatie van een 14-jarige jongen die het overleefd hadden de ziekte. Kent Brantly was weer gezond, maar hij had al eerder zijn behandeld met het niet-goedgekeurde drug ZMapp. Het is dan ook onduidelijk is welke van de twee maatregelen tot herstel. Ook in eerdere gevallen van Ebola ziekte in de jaren 1976 en 1995, de behandeling van de Overlevenden-bloed prestaties.

Uitvoering in West-Afrika controversieel

Een van de artsen, de bloed donatie is omstreden. Sommige duwen voor hun wijdverspreide gebruik – anderen hebben twijfels over hun doeltreffendheid en hun implementatie in West-Afrika. De eerste uitdaging is het Ontbreken van voldoende vele donateurs is: een week zijn er meer mensen ziek worden momenteel aan Ebola, als er Overlevenden zijn.

Een ander obstakel is voor de logistieke en organisatorische inspanningen is: Elke bloeddonatie mag alleen worden gekoeld, een bloed-groep is gekoppeld, en op pathogenen zoals HIV, Hepatitis B en Malaria te worden getest. Veel medische professionals beschrijven van de huidige situatie in West-Afrika als chaotisch, en om een dergelijke inspanning niet haalbaar is.

De handel in bloed op de zwarte markt

De West-Afrikaanse zwarte markt, reeds wordt aangeboden met een Serum gemaakt van het bloed van de Overlevenden. De world health organization (WHO) waarschuwt: Het zou kunnen leiden tot de verspreiding van andere infecties. De organisatie pleit voor de illegale handel.

Ondertussen, de VN heeft ingedeeld de veiligheidsraad Ebola als een bedreiging voor de vrede en veiligheid in de wereld. In een unaniem aangenomen Resolutie, het oproepen voor meer noodhulp van het buitenland.

Hamburg-harburg, 19. September 2014

Geef een reactie