Moeilijk te geloven: Crazy aparte verschijnselen

Zwei Zwillingsbabys schlafen nebeneinander
Tweelingen zijn een zeldzaamheid – de wereld alleen om de 40 is in een cut. De geboorte van een tweeling geboren. Echter, sommige fenomenen in het geval van een tweeling geboorten kunnen artsen in verbazing verschillende geboortejaren, verschillende huidskleuren, twee vaders: Deze ongelooflijke twee aparte verhalen, maken zelfs de meest ervaren artsen op het verkeerde been.

Wanneer tweelingen hebben een verjaardag, er zijn er twee van alles: kaarsen, geschenken, en misschien zelfs de verjaardagstaart. In het geval van de twee kleine meisjes die geboren waren onlangs in Roemenië, in het licht van de wereld, zal het anders: zij kwamen in twee verschillende jaren tussen hun verjaardag twee maanden in de verte.

Na zeven maanden van de zwangerschap ben ik begonnen met weeën in de 41-jarige roemeense in November 2014. Kort daarna, haar dochtertje naar de wereld kwam twee maanden te vroeg. Toen de Artsen en moeder voorbereid op de geboorte van haar tweeling zus. Maar ze wilde niet komen – in plaats van de contracties stopte weer. De moeder was zwanger voor twee maanden, tot aan de tweede meisje in januari 2015 door de keizersnede kwam in de wereld.

Dit kleine wonder was mogelijk omdat de twee meisjes zijn twee-eiige tweelingen. Deze ontstaan indien binnen één cyclus, twee eieren worden bevrucht. Zowel van het embryo groeien in hun eigen vruchtzak met hun eigen placenta. Na de eerste Baby werd geboren, was in staat om te groeien zijn tweelingzus, dus ongestoord in de buik van de moeder.

Tweeling met verschillende huidskleuren

Als de tweeling in het Zuiden van Engeland, die in een paar geboren in 2001, waren je ouders arm zijn: De kleine Hayleigh kwam met de donkere huid van haar vader, de Decaan, de kleine Lauren met de bleke huid van haar moeder Alison aan de wereld. Maar wat volgde, zegt artsen in de wereld in verbazing, in 2009, de twee hadden een andere set van een tweeling en een ander meisje was het licht en de andere een donkere huid.

Deskundigen verklaren: twee-Eiige tweelingen groeien op hetzelfde moment in de baarmoeder, maar genetisch meer gemeen hebben dan gewone broers en zussen. En zelfs in deze kan het gebeuren dat een van de donkere huidskleur van de ene ouder en de andere is de lichte huid neemt de kleur van de andere ouder. Niettemin, deze drastische verschil in de tweeling is uiterst zeldzaam: De kans dat een dergelijk geval zich voordoet, voor het kwantificeren van deskundigen op een één-op-één Miljoen. Het kwam in een familie is gelijk aan tweemaal dat grenst aan een wonder.

Tweeling met twee verschillende vaders

Dit geval verbijsterd medische beoefenaars: De twee jongens, Marcus en Lucas zijn half-broers en zussen en een tweeling. Hoewel ze groeide op hetzelfde moment in dezelfde baarmoeder, heb je twee verschillende vaders. Dit is mogelijk omdat haar moeder in slaap was gevallen binnen twee dagen met twee mannen en beide zwanger werd. Blijkbaar hadden ze bevrucht in deze cyclus, twee Ovulaties, en elke eicel door de zaadcel van een andere man. De kans dat twee mannen zwanger tegelijkertijd, beneden de één procent.

Hamburg-harburg, 12. Februari

Geef een reactie