Misleiding door Imitatie – maskers-molecuul leidt tot kanker, is misleidend

Molekül täuscht Krebs
Een nieuw ontwikkelde masker-molecule kan voorkomen dat de groei van kanker door een vorm van kanker-het bevorderen van Eiwit ausgibtUS-Amerikaanse onderzoekers hebben een molecuul die kan voorkomen dat de groei van kankercellen. De zogenaamde maskers molecuul is een misleidende kanker-de productie van eiwitten, door het nabootsen van hun structuur van het oppervlak. De therapeutische mogelijkheden is veelbelovend en de bijwerkingen zijn nog niet bekend. De praktijk Vita geeft een samenvatting van de studie.

Een team van onderzoekers heeft een nieuwe molecule die kunnen voorkomen dat de groei van tumoren. Het fungeert als een soort lokvogel, de kanker veroorzakende eiwitten is misleidend, en dus van hun dodelijke functie bij de reproductie is afleidend. Het Team – bestaande uit wetenschappers van de Universiteit van Zuid-Californië en Universiteit van New York – de anti-kanker-molecuul al als een kanker drug octrooi.

De studie, gepubliceerd deze week in het tijdschrift Proceedings van de National Academy of Sciences (PNAS), kon ook geen bijwerkingen bij de behandeling met de roman molecuul.

Maskers molecuul is misleidend kankercellen

De ontwikkelde molecuul voorkomt dat twee specifieke eiwitten – die veroorzaken door hun interactie, de groei van kanker cellen – verbinding kunt maken, door het nabootsen van de oppervlakte structuur van de eiwitten. Als een resultaat, het andere Eiwit is misleid, en probeert om verbinding te maken met het nieuwe masker van de molecule. De preventie van de verbinding tussen de twee kanker eiwitten, bindt zich in de cellen van het zogenaamde transcriptie factor die bepaalt de cellen in het inwendige van de Overdracht van genetische Informatie en de conditie van de groei van Kanker.

Dit intra-cellulaire transcriptie factor zou zijn bereikt in de strijd tegen kanker lange tijd de aandacht van de wetenschap, maar zonder er tot nu toe een therapeutische vooruitgang. Nu, de kanker eiwitten extern identiek molecuul, de bindende werking van de twee eiwitten lijkt te zijn, maar de onderzoekers met hun nieuwste serie van experimenten, de beslissende doorbraak: tegen je gebruikt.

De onderzoekers gebruiken voor het speciaal gemaakte maskers-molecuul is een speciale Software die in staat is om de oppervlakte structuur van eiwitten. In een verdere stap in deze speciale Eiwitten is geplaatst Textuur op een ‘stabiel kader. Klaar met de Imitatie van een kanker veroorzakende Eiwit.

De wetenschappers zijn nu van plan om het testen van deze techniek in een klinische studie in de mens.

Hamburg-harburg, 14. Mei 2014

Geef een reactie